Чудно не ми стигна дека ме тагна. Изгледа има некој проблем Среќа што сама видов Иначе она ми делува така како да не е добра плус тоа што прави со рацете кога ги крева горе па ги врти лево-десно не можам да разберам зашто, целата песна ми е чудна.. Мојот вкус за музика не е ваков.. На пример лани Loco Loco ми беше една од фаворитите.Имав повеќе тогаш. Loco loco уште ја слушам и снимена ми е во телефон. Оваа песна на заебанција ја научив. И дека пратам срби на инстаграм цело време ми се појавуваше песнава како се зезаат со неа
Песнава засекогаш во Не се сеќавам што направи тогаш али многу ми е чудно што така некои песни ќе ми остават некои впечаток и ги памтам цел живот.
Сега го погледнав видеото каде што настапувала нашава во Торино.Многу чудни звуци испушта додека пее. Ич немам надеж за нас. А и онака ни една песна не ми се свиѓаше од понудените.
се изнасмеав Ја полудеа женава.. дај боже да не гледа што пишуваат и што прават луѓево со нејзината песна И да не пие дијазепами кога ќе настапува
Порано имало многу поубави песни не знам сега што им се случува.. Се сеќавам лани гледавме евровизија со еден пријател на татко ми и тој кажа за победничката песна кој би ја слушал оваа и каква среќа баш таа победи.. Само да не биде и со србинкава вака годинава
Лани поубави песни имаше, победничката песна уште ми е аларм дури, ја заразена бев со неа. Годинава која и да победи не верувам дека ќе ја слушам толку. Некако ич не ми се убави песниве. И у живо скоро сите лошо звучат, шо е работава не знам.
Не се разбирам до тој степен во музиката и не можам да приметам ако некој пее фалш. Ама не можам да се изначудам кога некој ќе ми каже дека му се свиѓа победничкава песна Прво само пеачот каков е ужасен и нашминкан како жена некоја
не мора да се разбираш се слуша кога крештат највеќе на Е и А тонови најубаво се приметува кога слушаш видео и лајв слушај линков... ако не приметиш..