@KateKane Види го каков е овој што победи една година од Шведска и види го сега овој. Зашто забега вака трендов Сакам да ми биде дечко овој ама за жал тоа е невозможно и плус имам читано за овој дека бил педер..
Абе неееееееееее, ако планираат вака нешто да прават на Евровизија со одење по сцена ќе бидам многу разочарана, се заљубив во секта вајбот од Беовизија.
Изгледа дека за вкусови можеме да се караме до утре, така да не ми се коментира веќе за тоа. Мене овој ми е топ, тебе тој и океј е.
ауу страшно.. Каква врска тогаш има тоа со текстот на песната? Ако песната се однесува на корона со тоа што ги мие рацете, така мене ме асоцира тогаш зашто меша ѓаволи и магии ? Дали мисли дека короната е како ѓавол по некоја моја логика? Некој да ми ја објасни поентава на песната
според тоа што имам слушано го критикува системот и општеството каде сите се опседнати со здравје и убавина.
Па ок по твојот коментар она е саркастична. Не ни помислив на такво нешто мене ме асоцираше целата нејзина приказна на коронава.
Боже. Сега знам какви мислења луѓето би имале за мојата уметност ако би се изведувала на балканов. Само затоа што е малку надвор од нормалата не значи дека е лудо или нетокму. Владеат силиконски цицки, извајани оперирани тела до перфекција, аутотјун и стихови за пички и дроги, а жена што седи и мие раце ви е нетокму. Give me a break
Секој си има право да слуша што си сака Мене ми се свиѓа тоа што ти го мразиш. Доволно имам читано твој коментари и не се согласуваме баш.
Да бе, само потенцирав дека не е во ред да ги нарекуваме ненормални затоа што стилот им е различен. Исто ко што твојата музика не сакаш да ја викаат сељачка. А двете таргетираат различни групи на луѓе, that was my point.
За ова си во право. Скоро секогаш сум се карала со некој што ќе ги нарече така тие што сега ги слушам. Да не бидам офф топик би кажала и за кој конкретно ама ајде во некоја друга тема тоа ако се најде на форумов.
Не сакам да правам нова тема за American Song Contest па овде ќе пишам Мој фаворит од излезените песни досега од ASC: