Ме интересира Сара Јо што ќе претстави. Мислам дека од овие кандидати најголеми шанси за успех имаат со неа. (После Аца Лукас, секако )
Wiwibloggs со измешани реакции на Андреа - Circles, чекаме да видиме што имаат да кажат другите релевантни евровизиски критичари. Во обложувалниците котираме меѓу последните, ама рано е да зборуваме за тоа
Интересно. На сите платформи различно котираме. На My Eurovision Scoreboard сме 6.. За жал, ако не направат добар revamp и најважното ДОБАР СЦЕНСКИ НАСТАП, не влегуваме во финале, иако сме во послабото полуфинале годинава. Се тешам дека Андреа не би дозволила mediocre сценски настап, ама па истовремено ми текнува дека буџетот на МРТ е минимален така да...
Ау, Србија е добра годинава. Мои топ 3: 1. 10/10 Песнава ми е ПРЕДОБРА, мислам дека би постигнала успех. Секако доколку Сара лајв ја изведе добро, со некој мистичен сценски настап. Единствена е што се издвојува од другите со некоја уникатност. Ми се свиѓа што не ја направиле сељачка, со оглед на тоа каква музика Цоби прави обично. 2. 9/10 Прилично mainstream модерна српска песна, ама тоа што е mainstream воопшто не значи дека е лоша. 3. 8/10 Добра е, немам негативни критики. Но, сепак нешто ми недостига за да ми е победничка. Можеби со настапот ќе ја дополнат таа некоја празнина. Кај сите 3 гледам потенцијал за победа, мислам дека сценскиот настап ќе одлучи кој ќе победи.
Не да е добра Србија, 36 песни, различни стилови, за сечиј вкус има песни. А има повеќе убави, различни, секоја чест, интересно за гледање ќе биде. Многу се изненадив со Цоби и песната на Сара, кога слушнав Цоби не очекував вакво нешто толку различно, а толку синхронизирано, споредено со другите негови песни.
Сара Јо за Виктор пеј? Моја мушкарчина, јуначина. Текстот ко тој да го пишел е реално, музиката океј. И апла почеток во стил на Billie Eilish. Обично се сложвам со тебе ама не и сега. А, и ова, песната на АнЃелина, Џек и Џони.