Manifesting 1. Albania 2. Lithuania 3. Ukraine 4. Netherlands 5. Portugal 6. Austria 7. Greece 8. Norway 9. Armenia 10. Moldova
Данска малку ме нервираше, ама ништо страшно, Грција и Холандија ми се недефинирани, Ерменија најдосадна и ме потсеќа на некоја претходна песна, а Норвешка дискутабилна, за Бугарија ноу комент. Кој и да испадне од овие би било супер. Другите песни ми се ОК повеќе или помалку. Од Хрватска очекував подобро.
Абе ние здрвени у место секој настап. Ништо интересно да се дешава како на пример на Албанија. Единствено Елена Р. имаше некаков настап, може да се каже.
Молдавија на прво место ...иако воглавно ни една не ми остави преголем впечаток. Хрватска, Данска, Украина ми беа онака океј. И Бугариве не беа лоши. @Bezimenka90 ептен си изгледа во елемент вечерва ме изнасмеа
Претпоставувам во финале одат: Албанија Латвија Украина Холандија Молдавија Португалија Грција Норвешка Ерменија Австрија
Јас сум за овие во финале: Албанија Литванија Украина Холандија Молдавија Австрија Не знам од другите .
1. Литванија 2. Украина 3. Молдавија 4. Албанија 6. Грција 7. Данска 8. Хрватска 9. Норвешка 10. Австрија/Арменија