Мене ме интересира што ќе прават украинците ако победат кога се им е срушено? Не ми е логично во оваа војна да победат тие. Тогаш Путин ќе ги гаѓа.
Ne mora da se odrzhi Evrovizijata vo zemjata pobednik, kje odberat druga lokacija, nastanot celosno kje go organizira golemata petorka.
Јас се напив дијазепамче, време е да се комирам. Овие тралалајќи чим влегоа, Андреа М О Р А да влезе во финале.
Украина имаат убава песна и огромна шанса за победа ама не ми се допадна тоа што изјавија дека победата многу ќе значела за Украина, како да бараа sympathy votes што ми е малце...
Па само такви дивјаци може да победат на таква циркузијада. Не мораше ни да трошат пари за организација,нека ги прогласеа за победници и нека му ги дадеа сите пари на оној циркузантот претседател што си убива свои луѓе во име на америка. И онака беше циркуз, па најзабавна ми беше песната на Молдавија,не дека ги гледав сите. Битно морало да има педери како се лапаат. Штета не го видов моментот, да не има излезено некое линкче? Секоја Евровизија во боите на виножитото и политиката, досадно е веќе. Нашава песна според прогнози била на дното. Шта речи
Оваа вечер ни една не беше што би се рекло ТОА Е ТОА, жал ми е што не влезе Австрија и Хрватска искрено. Мене фаворит ми е Шпанија и секако Констракта! Андреа не заслужува коментар..