Италијанците слабо зборуваат англиски, и кога кажуваат дека зборуваат најчесто лажат или стварно се сведува на три реченици зборувањето. А Лаура важи за "најпозната" веројатно.
Likewise Само морам да кажам дека пријателски те сакам иначе @KateKane ќе ме остави за албанката Спојлер Многу сме љубоморни.
Вчера првпат ги слушав песните и НИЕДНА не ми се бендиса, на повеќето станував и правев нешто. Албанија ич не ми е по вкус. Нај-што можев да ги одвојам се Хрватска, Холандија, Норвешка. Баш ме интересира нашава утре, сакам да влезе и покрај тоа што стајлингот можеше да и биде далеку подобар и повпечатлив.
Зошто само народот во Мк се сити на тоа што пласманот на Андреа не се очекува да биде добар? Као сеа поголеми патриоти се од неа? Поарни се нешто?
Не те оставам мори, кај ќе најдам после таква lepotitsa како тебе. Само ако изедеш говна за Констракта tho, тешко тебе
Албанката како појава е интересна,али песната и настапот се веќе видено нешто и ептен просечно. Многу досадна полуфинална вечер вчера
Разбирам да кажеш дека не заслужува да победи, и мене не ми е баш победничка, ама дека не заслужи влез во финале е смешно...
Јас не ја хејтав, ама прво не го ни слушнав текстот баш искрено. Ич не сфатив што е поентата на песната и не сфатив зошто сите се воодушевени. Сега на памет триптихот го знам
Иначе обожавам што Холандија пеела на свој јазик и звучи врвно. Како што гледате јас како интернет експлорер отпосле слушам и коментирам