Мене уште од кога ја избраа ми се допаѓаше. Многу ми е некако смирена,спонтана,не знам како да кажам. Срцка е. Фаворит ми е. И плус многу е поубава без црвениот кармин
Има ли некој да навива за Шпанија за победник? Со ќере се контраме, таа е за Сан Марино или Молдавија
Баш очекувам да има добар пласман, и од срце сакам! На фб какви гнасотии испрочитав, ќе "кењале" додека пеела и сл.
Па мене ни една песна од овие сега не ми се допадна. Мислам на нашиов избор. Па никогаш не сум рекла такво нешто. Само за сбринкава сум се зезала, што е и океј. Таква е песната. Дури и тоа што го фрли знамето не ја изругав како некои на фб.. Али сепак не ми се свиѓаше тоа што го направи и тоа го напишав во темава. Стварно некои луѓе не можам да ги разберам како се толку злобни..
Не ја сфаќаат иронијата. Значи она е од Македонија, не ја вратиле, ќе пее и тоа е тоа. Еднаш да си ја сакаш земјата и да сакаш успех бе да му емм мајката. За се се наоѓаат вакви кењатори, да му се одмили на човек за било што да отиде. Албанциве кога ќе се зборува за некој нивни одма се лупаат во гради Албанка/ Албанец е, па ги преценуваат дури, а кај нас само исмевања и плукања.
Да дадеме шанса утре Иначе стварно исто и според мене оваа година имаше лош избор на песни, се сеќавам лани едно 10песни ми беа фаворити за победа, да видиме утре што ќе се случува можеби ќе бидат подобри
Не си Реинбоу. Ако добро испее можеби ќе влезе во финале, но ради русофилијата на Србија тешко до победа.
Зашто тешко? Кога оригалноста се цени? Не ја сакам како што кажав, но единствена е со таква песна и настап.
@nextredstyle а кои се вокално јаки? Прашувам за нас кои не се разбираме толку многу. Досега ниту еден не ги задоволи твоите критериуми.
Јас за Шпанија. Ама не навивам примарно за неа Прво нормално за Грција , потоа по комшиска линија за Србија, у име здравља, па за Шведска и Шпанија. А и за Британија навивам Ова за победа.