Геј или не, пак многу жени се лигават на Махмуд Пресекси е човекот, стилот мене негов на облекување нешто не ми се свиѓа, ама каков е егзотичен, и фаца и тело и се
Ќе се скараме сега готово Се зезам, гркинката секако ми е симпатија , ама и песната е баш нешто што мене ми се допаѓа, пред пробите ми беше петта сега ми е прва
Исто,кој и да победи после нив нема да ми е тоа тоа после цела година уште редовно ги манијачам Два прста за љубов кон Ронела,пресекси ми е како појава,е покрупна ама убаво се носи со тоа.Можеби костумот не беше нешто wow ама таа самата е ептен енергична и пак ќе кажам секси
Значи не треба да прекинеме со учествување, туку за почеток конечно да го смениме тимот кој нè носи таму веќе доооооооолго време. Мислам сериозно е време Мери Попова да ја отстапи функцијата Head of Delegation, не знам ни зошто е баш таа на таа позиција. Еве на пример јас можам да ја заменам
Не знам зашо се дигна фама за облеката. И дупло поотворено се облекувале па немало ваква реакција. Песната лоша, не ми се допадна, ама многу ми е убава она
Еве и тим имам спремено: Односи со јавност: @KateKane Одговорен за национален избор: @staycalm Не ми текнуваат други функции, предлагајте
Искрено мислам кој и да дојде на чело на тимот во оваа држава ќе е некој што пак ќе види супер прилика да шета и да пере пари. А факт е дека како неспособни се покажавме сите овие години. Евровизијава им е екскурзија на 5 луѓе од МТВ и на тоа се сведува. Тоа тешко дека ќе се смени за жал.
Ќе те поддржам ако ме земеш со тебе Немој аман секоја година со сензации како ехо од гинеколог да се промовираме не мора
Мене да ме стават шеф на делегацијата не само што ќе влеземе у финале туку и ќе завршиме во топ 10, поздрав.
Фешнот од мене ако можи. Шо сме сите за фотелја одма се испоредивме. Едит: си ме претркал, шо било бе и без ресор можи само да прошетам.