Сара Јо цел ден става сториња за поддршка на Констракта Од кога ви викам дека е океј човек, овде џабе некои лајна јадеа. Секоја чест, не знам дали е само pr, ама со оглед дека она е ОГРОМЕН фан на Евровизија, не верувам. Кај нас гугна некоја јавна личност, си го поддржавме ли претставникот или дремат сите ко гуски? Загрев.
Јас мислам дека има огромна разлика меѓу Хјурикејн и Констракта. Стилот на Хјурикејн е нешто што е wow за балканската музичка сцена и иако беа многу добро прифатени од фановите, пак немаа некој wow фактор на светско / европско ниво, додека Констракта е уникатна што е нешто што секој евровизиски фан бара да го види на сцена. Така што јас мислам дека Констракта има баш големи шанси да влезе во топ 10. Додека го пишувам ова сфаќам дека се побивам самата себе бидејќи годинава Шпанија ми е една од фаворитите, и се прашувам што е причината што мислам дека има толку многу разлика меѓу Шпанија годинава и Србија лани, нели и двете песни се во сличен стил. Претпоставувам тука големо влијание има мејнстрим музиката на која сме изложени ама не знам, не можам да си објаснам зошто вака размислувам
Луѓе абе како ги споредувате Хуракејн и Констракта стварно. Немаат допирни точки, а работа им е на сите инволвирани да шпекулираат победа. Знаеме дека нема правила.
Ниту еден. Истото беше и лани за Васил. Нашите "музички звезди" се уствари огромни кукавици Можда се плашат непостоечката кариера да не и се уништи ако ги поддржат, еве не знам.
Цела Европа ја збори Констракта и ја обожава, има 1289309328 reaction видеа на јутуб како реагираат на нејзина песна и мислите дека е иста прашина ко Хурикејн... не.
Ако вечерва ние и Црна Гора влеземе во финале I'll be over the moon. Или барем едни од нас две. Србија не ја ни доведувам во прашање