Дај не барајте влакно во јајце значи аманте. Одлично беше девојчето. Ема Мускат со тон искуство се усра, за разлика од Андреа. Единствена желба моментално ми е финале за нас
Растури Андреа. За инает ова. Досега, покрај Уметницата, Андреа е најдобра. Стајлингот, можеле и подобро, ама и одговараше.
Аууууу ама ме изненади!!! Браво девојче Стајлингот нема да го коментирам. Само ќе кажам дека воопшто не ми беше лош Шо вај од Естонија поарно да не беше облечен
Андреа е можеби најдобар и дефинитивно најсамоуверен претставник од земјава на Евровизија. Песната просечна, ама одлично ја изнесе.
Реално покрај вакви глупи и фалш песни заслужуваме финале. Ама пошо сепак е политиковизија настан, не знам што да очекувам.
Згази Андреа!!! Предобро! Искрено не очекував.. Ама девојчето толку младо и "неискусно" сама излезе на сцена и згази! Колку самоуверено и со емоции..Браво!
Супер беше Андреа скроз и баш едноставно облечена што мислам дека не треба којзнае што,поарно вака отколку кич на неа Се надевам на влез во финале е тек тогаш ќе ги видам хејтерите Ирска