Преглупо испадна. Искрено не ми де гледа баш Евровизија, една од последниве за мене. Прво, публикава спобудале со Финска, само навиваа за него. Премногу и помогна жирито, тој го одлучи победникот. Испадна стварно наместено, премногу и тоа. Второ, добро не ми е јасно зошто Србија, Хрватска Словенија прават вака? Кога можат скандинавците да се подржат, незнам зошто тие да неможат, ај да им беа безбезе песните ама не им беа. Башка што многу се подржуваа натпреварувачите меѓусебно. Срамота. Од сите најфер испадна Србија, ги подржаа Словенците , дали ради Бојан дали ради друго испадна пофер. Може и они да сњ прават паметни, па да дадар глад на Естонија, или некоја друга вокално јака песна. Словенциве со нивното жири тешко да направат нешто на Евровизија со ова нивно гласање. Плус што им направија и огромна штета на дечкиве. Баш ми е криво за Финска, многу похаризматичен и поуникатен од Шведска. Незнам со што толку се истакна Шведска, од Шпанија, Франција, Норвершка, како солидни песни за жирито - ете да ги гласаат. Пс. може со јес дарлинг и глемење изненаденаш
По евровижн мањак од тебе неам сретнато, па ни по социјални мрежи. Лани беше слично ама ептен при срце го зимаш срањево. Нервози за педерлана и политички наместени избори. Ако некоја песна ви се допаѓа, слушајте си ја, не знам што паѓате у депресии за едно обично гласање кога знаете како е на крај. Па уште тетратки, калкулатор, броење, кладилници... Сестро брате
И мене не ми се допадна лорданка и Шведска,се на се неубаво,ни таа ни песна ни ништо.....па потоа ние не сме чинеле....wtf....
Добро бе како Бејба заврши над Германија, Швајцарија, Словенија, Србија, Велика Британија?? Не ја дефинитивно треба да олабавам со евровизијава оти нерви изгубив вечерва аман више
нема што да се чудиш ,треба бар сега од едни вакви ситници да ти биде јасно зашто е Балканот таму кај е...
Хаха она ми е најдобро she won twice with the same song . Утре кога ќе се разбудам гарант ќе мислам дека 2012 сме.
Шведска ко што го воведоа новиот начин на споделување гласови, така догодина да го вратат стариот за уште на пола да знаеш кој победил и да можеш да си легнеш на раат без тензија.
Сега гледам резултат и да кажам дојдов дека повеќе од смешна е победава на ова пишталото со тажаленка, не ми е јасно како победила песната нема никаква посебност, уствари ми е скроз мех. Дојдов да кажам ча ча ча ча ча ча ча-ча форевр.
Догодина е 50 год. од победата на АББА и Ватерлоо,затоа ќе си прослават во Шведска догодина. Врскаџии. А ќе ти продаваат гурабии.