Форумска Ванѓа once said: Ама исто така сум рекол дека гарант победува Шведска, ама немало да ми биде мака ако победи. Ахоје од март, дојди, види се
Песната на Шведска е одлична да бидеме реални, од настап, до глас, до музика, се комплет, АМА гласот веќе чуен, пејачката веќе видена, стилот на музика ист. Да немаше настапено и победено во 2012 и сега да ја гледавме првпат, ќе имаше поголем хајп и ќе беше вистински фаворит, ама вака е веќе досадно и ништо ново. Замислете наредна година Италија да ги прати пак Манескин со слична рок песна, ќе бидат дефинитивно најдобри ама фаворити нема да бидат поради 'веќе видено' причината што сега и створи одбивност на публиката према Лорин. Победници не треба пак да ги праќаат, сепак гледачите очекуваат нешто ново и забавно, Лорин не беше изненадување.
Иста бев. Ама ко видов како ја полнат Лорин со гласови почнав да пцујам и да колнам Естонија исто ја полнеа од жири. Зошто? Дал сте крштени луѓе, што ви е
Баталете резултати, како што кажа Кате публиката кога те сака секако ќе направиш успех, многу попопуларни има второпласирани отколку први од Евровизија. Дојдов да ви кажам направете си пинаколада, кликнете на видеово и пејте си ЧА ЧА ЧА ЧА ЧА ЧА ЧА Спојлер Во спојлер за да ме ме утепате ама песнава на Лорин како пролив досадна ми е.
Спојлер Во спојлер ќе те утепам. И заследете го на инстаграм ко што го заследивте оној од Кипар. Иначе сега ми излезе видео дека Словенија после четири години влегуваат во финале, претходно биле zalagasper кои сѐ уште редовно си ги слушам. Деновиве ќе ја преслушам и другата музика од Joker Out и ќе кажам што мислам, ама словенскиот јазик е многу убав, добив желба да го учам.
Спојлер Жити се, за твојот апојлет сите делат мислење тука. Ама мене ќе ме утепате ко ќе речам Финска ми е meh...and I even like rock/metal.
Мене Кирче симпатија ми е. 1000 пати ми се посимпатични вакви машки неголи Кипар или Словенија да речеме. Со тие шишки и таа тањирче фризура, права шупелка, ама симпатична
Остај бар мишките и беа избричани годинава.. уште имам кошмари од Еуфорија со мишките не бричени, ко небањата..
Не сте чуле вие за Џони Логан. Само втората победа му ја памтам, да се разбереме, ама викаат и претходно победил. Ајде, која година да ги чекаме Манескин
За убај мажи, Марко. Ама ако не го спомнувајте, поќе да има за мене. Ја сам у шоку, уште. Треба фановите да ги бојкотираат в година. Тој можи да си напрај кариера, ама инает ми е шо таа два пати со иста песна победи и ист настап, ко глупи да сме. Плус негативна енергија, некоја многу лоша харизма, ништо не ни даде, не глас, шо сака нека има, џабе. Едно е да не ми победи некој шо го сакам и да сум незадоволна, скроз е ок, ама ова е друго, ко мене да ми украде победа се осеќам. И да, в година секој нека си пушти претходен победник, ние пак нема да учествуваме.
Ако сакаат победници да пуштаат, што не направат едно издание посебно all stars, со победниците и готово. И стварно треба да се направи правило победници да не можат да учествуваат пак.
На мене ни Финска не ми е ништо посебно песната, ни пак мислам дека ќе е хит. Речиси секоја победничка песна е хит и се памети, ама оваа години мислам дека е скроз утната. Исто како лани.
Не можам да го најдам моментот кога цела публика викаше ча ча ча, на 12ките на Лорин, го има ли некој моментот фатено?