Норвешка Србија Израел Швајцарија Шведска Финска Чешка Португал Холандија Јас мислам овие влегуваат. Ако Лукица не ми влезе ќе се опијанам, ако влезе пак ќе се опијанам
Ти ко муж ми, он пуканки со пиво гледа фудбал у дневна, ја во спална Евровизија, па така повремено се слуша по некој крик кој за што си навива
Истото си го мислам. Се ми се чини дека минативе години имаше и многу поголема заинтересираност на македонската публика за Евровизија бидејќи учествувавме, со скандали или без кои сами си режиравме Една година нè нема, млитава Евровизија. Замислете годинава Proud или Црно и Бело да ги пратевме
Да се изјаснам за моите топ 10 после настапите во живо (во заграда колку места скокнале/ паднале во однос на студио верзиите): Финска (+3) Израел (+4) Шведска (-1) Швајцарија (+1) Португалија (+2) Холандија (-3) Србија (+2) Норвешка (-7) Молдавија (-1) Азербејџан (+1)
А се надевав на Осло 2024 Сè си мислам дека NRK намерно нема вложено во настапот за да не победат, иначе имаа голем потенцијал, посебно со публиката
Wait, Марко Мењони ќе ја претставува Италија? Има конкуренција годинава богами, има добри песни, да ги изгледам и настаапите во четврток и ќе прогласам фаворит