Океј, немаше големи изненадувања и разочарувања како лани Се гледаме четврток *гледа кон @Ugly Duckling
Хрватска иако е прва прочитана може да била 10та по ред рангирана во полуфиналево што и најверојатно така и влегле. Ама мора да влезе и некоја таква песна за да има кој да на десна страна во финалето со малку бодови.
Среќа и четврток и сабота сум прва смена ќе можам раат да следам и да ве дружам Поздрав друштво, добра нок
Ние со Тамара бевме исто први прочитани ако се сеќавате. Кое урлање беше тоа Ама и втори бевме во полуфиналето кога излегоа резултатите, веднаш после Холандија која победи таа година
На Тамара стварно беше добра песната, плус имаше јака промоција насекаде низ Европа. На крај бевме први од жири, ама слабо не гласаше Европата, само 58 поени од телевоутингот. Годинава песните се крш. Финска за певливоста Молдавија дека секогаш имаат екстра песна. Израел се добри и годинава, ама 2021ва песната им беше екстра. И таа пд 2008ма уште ја памтам. Други не бендисав никој. Шведска и Србија да си посетат логопед, ништо не им се разбира изговорот
Хрватска типувам дека ќе биде во првите 5. Си има порака песната, а и гледам највеќе прегледи има од сите настапи. Онај мали психопат.. идем у рат.. Јасно е за кого е наменета и затоа ќе има висок пласман. Се знае како се гласа на Евровизија и кои песни проаѓаат. Не ми е јасно што гледате во Црниот Лука. Исто како што не ми е јасно ни што пееше, рецитираше. Освен мене ми се спава ништо друго не разбрав. Дури и вокално не беше добар. Чудно ми е како помина. А онаа Лорин дефинитивно нема да победи, посебно не со тие кринџ сатанански нокти. Песната и е само блед обид на Еуфорија..
Само Хард Рок Халелија може да настапува со нокти и да изгледа секси. Кај други, не. Имаат уште една убава, таа од 2005та Жими мене, најдобра Евровизија беше таа 2005та. Скоро сите песни од финале беа екстра. И 2008ма. После неа, секоја година повеќето песни се с***е во боја
Не му е потребно да има максимум од жири, ако е 3-4 од жири, а ако победи од телевоутинг со поголема разлика, пак ќе е победник Ако Шведска не го заебе баш на истиот принцип, да е прва од жири а од телевоутинг да е 2-3 место..