И јас се надевам Албанија дека ќе влезе, другиве не знам дали сум слушнала некоја. За Израел стварно не знам што е фамата, толку виден настап веќе.
За израел секогаш беше така. Една година победи претставничка таму имитирајќи кокошка. Само заради квак-квак-квак победи...
Албанија звучи преслабо на проби. Израел парче си напраи, фала на внимание Иначе и јас се надевав за Албанците дека ќе бидат океј и се надевам ќе ме демантираат и ќе се уходаат во однос на пробите што беа.
Стварно? Баш штета ако така испадне. Целата песна е само гласот и емоциите, ако тоа го нема ништо од нив. Освен да се расоблече албанката и да се растресе по шема на израелкава, друго не знам.
Вечер освен Ерменија, Литванија, Грузија и Австрија нишо друго не ми се свиѓа. И секако Бејба ја чекам да ја видам кај што се пригубува ко мене коа ќе ми дадат да решам равенка со три непознати. Затоа у Сабота ако сакаш силна емоција за Шпанија ќе си гласаш. Пошто е најдобра.
Бејба е на Полска песнава? Многу ме потсеќа на од рани 2000ти поп песни, некој таков Бритни Спирс вајб ми има.
Еве ти ја, ако не ти се чека. https://twitter.com/vodimtenigranku/status/1656604130360823808?s=46&t=5Xsd8bhewub4-2YVcObKhA
Вечерва полуфиналево е многуу послабо, ама може да биде и поинтересно, не е толку предвидливо. Полска мислам дека ќе влезе, ќе биде интересно посебно сега кога има Бејба dance break Од другиве... ќе ми биде криво ако не влезе Естонија или Гризија Навивам за Словенија и Австрија, а мислам дека и Албанија ќе влезе. Инаку најдобра реакција публиката и дала на пробите на Белгија.