Досега најубава песна ми беше на Калиопи Црно и бело и мислам тогаш многу добар пласман имаше. А за наредна година ја би да не учествуваме повеќе или да паузираме некоја година.
Мојот вокал има широк распон на жанрови, сè можам да пеам, еве рап и рок не Охман и Шерифовиќ во едно Знаме знам, можно е да се сопнам ако е од големите ама сепак тоа моја штета е. Ваљда. Или ќе ме судите дека сум го згазнал? Матичен број не кажувам. Едит: Во случај на згазнување на знамето пошо сум трапав, @theowndemon да си смисли сценарио за одбрана
Шпанија и Шведска веќе изразија заинтересираност да следната година тие бидат домаќини на Евросонг. Полска се понуди да помогне исто така ако биде потребно. И Торино изрази заинтересираност повторно да биде домаќин Плс не
Зошто? Салата им беше извонредна, фонтана имаа наместо сцена, вистинска зелена соба со вистински растенија, Италија си е Италија кога се работи за вакви прашања.
Ова беше најнеорганизирана, најдосадна, најтапа, најефтина, најнекреативна Евровизија што некогаш ќе постои. Макфест ќе направат боље шоу него ли ова. Да почнам од најкринџ visuals за посткард, каков дрон, какви сиромашни фотошопи да завршам со тоа што немаше ниеден настап во финалето што беше нешто во духот на Евровизија, нешто што ќе не потсети на евровизиско минатото, нешто откачено, некаков хумор, само менување на 232938 шљокавести оутфити имаше. И не ме исполни ваквата Евровизија до крај. Сакам многу повеќе наредна година и мислам дека во ВБ би можело да се оствари квалитетна епизода.
Лоша организација. Се согласувам со @Srckata28 . Мене и изборот на водители не ми се допадна.Иритираа со лошиот Англиски, особено Лаура.
Малку поскромно направено во тој дел, сепак уште се опоравуваат откако беа најпогодени од пандемијата па не можам да ги обвинам ако заштедиле на таков начин, особено ако земам во предвид дека Италија општо е сиромашна земја. За непотсетувањето на претходните евровисии и јас морам да се согласам со тебе, некако многу потфрлија во тој дел. Можеби има врска со тоа што тие многу години не се натпреваруваа па немаа многу да покажат освен настапот на Gigliola Cinquetti. Дури ни Maneskin не ми оставија некој посебен впечаток. За дроновите ми беше омилено зошто ја гледав Италија од птичја перспектива, а Италија е преубава.
Neka go pushtat Slatkar so zarazno refrenche kako Betmen, onaka labavo, a sepak da nosi nekakva poraka. Ili ako sakaat poseriozno, neka go kontaktiraat Vlatko Stefanovski da komponira neshto za nekoj pejach. Ne mi teknuva shto drugo mozhe da upali. Nekst Tajm ne mi se svigjaat, nikako tie.
А да и ова, нивниот настап беше многу underwhelming, требаше повише галама да се подигне, вау ќе настапуваат поранешни победници, па победничката да ја испеат ама ништо, ко и они да заборавиле дека треба да дојдат на Евровизија, а како и организаторите едвај да чекаа да ги намаваат. За џабе се измачи Дамиано можеше да седне дечкото и муабет да направи ама тоа е.
Ептен квалитетна организација, нема што. На два дена пред пробите им текна да ги известат делегациите дека ГЛАВНИОТ ЕЛЕМЕНТ на сцената, кинетичкото сонце, нема да можат да го користат и да си смислат алтернативни сценски ефекти
Како што пишав, мене во тој дел ми се допадна. Други делови не ми се допаднаа и ги пишав погоре. Не знам ти на што поточно мислиш..
Многу го сакаш јужниот сосед. Ќе излезат во јавност мислењата од Фемина, после не Демон, ни Вардар не те пери. А пак името на Демон, леле леле пак сатанисти! И во грешна тема го пишав остатокот...
Шо дека има глас коа не знае да го искористи. Крш песни вади, со 2 бона песни праи, ја глуми Сенида, целна група ѝ се џипери. Една од моите омилени шо сме ги пратиле, макар шо меѓу последните сме завршиле. Затвораш очи и си уживаш.