Вака велат обложувалниците после вечерашните настапи. Моја претпоставка: Словенија, Албанија, Австрија, Австралија, Кипар, Полска, Грузија, Белгија, Ерменија и Естонија/Исланд.
Povekjeto za nigde ne se. Olku amateri vo edna vecher nemam videno. Samo Slovenija ubedlivo najdobri.
Моите претпоставки за квалификација вечерва in no particular order: 1. Estonia 2. Belgium 3. Cyprus 4. Iceland 5. Slovenia 6. Austria 7. Armenia 8. Poland 9. Georgia 10. Australia
Мојата претпоставка за влегување - АРМЕНИЈА - Белгија - КИПАР - Полска - Австрија - СЛОВЕНИЈА - Грузија - Австралија
Туку како за Евровизија во Велика Британија требаше дефинитивно да ја видиме Имаани. Не знам каква е статисиката, ама мислам е апсолутно најслушана песна што Велика Британија некогаш ја испратила на Евровизија и ретко кој од тоа време не ја знае. Некако потајно ја очекував.
Но, во ЕУ сум не сум во МК, и пак не е со СМС, туку морам да завртам, и кога ќе заѕвонам ми вели инвалиден код. Тажна сум сега.
Не ме држи за збор, ама мислам дека е доволно да имаш картичка издадена во МК за да гласаш онлајн. Јас како да ти помагам да потрошиш 1€ на ништо