Ми се чини или нешто подобро звучеше Австралија? Финска предобри, баш е песната погодена. Белгија ко од некој минат век е.
Иначе Кирја на сите видеа досега што сум ги видел со него е препозитивен и е скроз кул и down to earth, затоа на многу им е и секси и убав, од внатре доаѓа тоа. А па со словенецот во комбинација да не правам муабет.
Леле со словенецот каков bromance имаат, само ми искачаат видеа од нив двајца. Е на него имам crash, прехаризматичен е дечкото.
Белгија ми е баш за расположение супер. Или сум многу расположена штом ми се сите супер или нешто чудно ми се случувааа Добро, не е за топ 10 сигурно, ама ок сакам да мрчам бре
Откако сконтав што им е пораката, мислам дека ќе победат искрено, колку и да ги хејтам лично. После нив Финска/Шведска, а натаму Италија и остали.
Толку многу буљаши на едно место. Ова не е за да го гледаш со деца. Преска излегува оној со зеленото болеро и ќерка ми вика овој со цициња и земале со малово имитираат кренале блузи и играат. После па оној во розево. Овие по од истоков као нешто "понормални". Србија на времето праќаа квалитетни песни, не знам што и стана. Да видиме оваа од Ерменија дали ќе заспие или ќе стане...
За Путин е наменета песната (психопат што иде у рат, кродилски пошо Борис Џонсон јавно го нарекол крокодил, ШЧ има руска буква така што се чита, мама љубилаа морона пошо Меркел го ималаа бакнато Путин, трактора пошо му дал трактор премиерот на Белорусија).