Да, дефинитивно најглупа Евровизија во моите 20 години гледање. Како шо победија лани, така организираја, така се'. Арен е ама се изнервирав.
Једном, два пута, три пута, пет пута, сто пута... па доста је, мислим стварно је доста. 2018 2019 2022 2023 2024
Место да спијам сега, потрошив саат време на овие наместени глупости. Не гледам повеќе евровизија Глупости
Маж спрема "маж" на крајот сликата. Се знаеше. Да беше некоја нормална манифестација друго ќе беше...
Офф, мн ми е жал за Хрватска. Швајцарија растури, ама требаше да победи Хрватска годинава, никогаш не биле волку блиску до победа, не верувам дека наскоро пак ќе бидат. Искрено, очекував повеќе гласови од публиката. Нo, најголемиот шок годинава за мене е што скапаната Израел доби повеќе поени и од Хрватска и од Швајцарија. Let that sink in. Некако не можам да се радувам за Швајцарија, заради тоа што Израел ги засени сите други. Победник од телевотинг Израел луѓе, ова е ненормално. Среќа па жирито не ги дигна многу, иначе тешко Евровизија ќе беше со победата на Израел.
А,таман мислев следна година во живо да гледам Евровизија. Скапиот швајцарски стандард ми ги промени плановите.