Па само така се иди до финале, во “најдобар” случај и се победува. Затоа ако некогаш пак учествуваме на Евровизија, строго апла геј особа или транџа да се прати. Успех загарантиран.
Кога видов дека Швајцарија избега над 100 со гласовите од жирито, знаев каков ќе биде крајот. Сепак, се надевав на Франција. Корумпирано жири
Е среќа не сум Хрват вечерва, жими се најлошо е да си втор. Подобро ко нас во 2019 да те шитнат седми некаде, него вака да знаеш дека за 44 ебени поени си пропуштил историска шанса, како второпласиран.
Скроз си во право да. Нека мјаука на сцена, не мора пеење. Или некој нон бајнри (вака беше изразот?) Да не се познава дали е маж или жена, топ избор.
Ajде бе не цепидлачете, бил педер или не бил што е важно? Песната не беше квалитетна, имаше стотици бољи, а дечково млад, погубен, каде со идентитет каде неспремен да одговори на вака сериозна задача. Од толку возбуда успеа да го скрши трофејот на сцена, дури жал ми падна. На крај од денот не е он виновен он туку жирито и нивната агенда! Живо ме интересира зошто следна година мора да се одржи шоуто во Швајцарија, има некој одговор?
Абе озбилен сум. На еден еразмус имавме Евровизија ама за денсање беше повеќе, мојата група втори бевме, уште се јадам за тоа Значи од искуство зборувам
Ма,голи бре. Вака по облекава и по шминкава доаѓа до многу предрасуди. На посигурни карти треба да се игра.