Прво, не е сатанизам туку вештерство. Второ, не ми е гајле. Настапот е PURE ART и еден од визуелно најдобрите годинава.
Моите идеални финалисти вечерва: Хрватска Украина Литванија Ирска Луксембург Португалија Кипар Србија Словенија Молдавија Очекувам дека 3 од моиве нема да влезат, па ќе видиме.
Не знам од Македонија дали е можно тоа, штом неаме претставник. @staycalm знае поише како идат тие работи. И онлајн гласање има.
Јас разбрав дека само присутните во салата ќе смеат да гласаат. Не знам. Ако се разбира некој нека каже.
Сакам да победи вештерската песна за да пливам во солзите на затуцани конзерви кои не го сакаат Eвросонг ама секоја година го следат за да кењаат колку е све тоа лгбт сатанизам.Hail Satan.
Затуцани конзерви бе, алал да ти е. Ептен се разбирате у квалитет се глеа, само вака да контрирате и за инат да зборите знаете, ништо друго.
Не ме нервираш бе уживај, пливај си, сам/а себе си се понижуваш вака, терај. Ќе ве убие еден ден инаетов, тоа ми е жал мене. Душички тие.
Од Евровизија 2023 година се воведе гласање од земјите што не настапуваат. Во Полуфиналето 1 победи Израел, Финска втора, Летонија трета. Во Полуфиналето 2 победи Албанија, Ерменија втора, Австрија трета. Во Финалето победи Израел, Финска втора, Ерменија трета.
Хелоууу екипо Ја ништо не слушам унапред, мислам дека ниедна песна не знам, оставам да се изненадам .
На Белгија не ја отвори? Ја постирав во темата за музика и видов ми лајкна ти. Не знам, мене многу ми се допадна значи премногу, се заразив, и сеа изглеа фаворит на прво место ми е, после неа Франција, а на трето Израел, им ги сменив местата. Другиве сите ми се тапа, не знам шо толкав хајп за одредени песни кои ништо посебно не се реално. И пак ќе победи некоја која не заслужува, се знае тоа више дека е така.