Поминав само да видам колку се гледа БУЉАШвизија. Шит, децава гледаат, не знам како да им објаснам кој што е, особено британецов.
Разбирам се, ама олкав левел на вулгаризам и нападност не. А песничево и не е лошо. Ронела Хајати 2022 имаше проблеми со "сексистички" настап, а тој настап не беше ни 1/8 од ова.
Аааа значи за нив е доволно само да не се последни. Јас мислам дека пак немаат шанси, ептен лошо испеа. Пак си е безбедното нивното место меѓу последните.
Етно примеси има Украина и тоа секогаш проаѓа, си сака Европа такви песнички, ќе влезе у финале ќе биде топ 5. Рапот непотребен е.
Не ми текнува лани каква беше. Ама знам кога победија украинците . Јас таков рап слушам и приватно. Тогаш и гласав за нив.
Не сум во тек со терминиве ама ова е страшно. Секоја година од лошо полошо. Видете ја само споредбата од почетните претставници на државите па до последниве две три години. Искривени вредности.
Ок топ настап Украина, топ вокал, сѐ убаво ама не можам да ја сварам песнава. Не знам како е фаворит за победа?!