Сакам догодина во Загреб да одам !. Ајде Белким ќе ми се исполни желбата ! Гоуууу Кроејша Топ !! Се гасам Нема потреба веќе да гледам
Навистина нема држава која сакам повеќе да победи годинава од Хрватска, но Ирска ми беше многу подобра вечерва..
Иначе фан фект, Лазањава бил на резервна листа за хрватскиот национален избор и не беше во првичниот пакет на натпреварувачи. Всушност некој се откажал од Дора, па овој дошол како замена. Гледајте ги каде се сега
Јавно соопштуваам дека ако не победи Хрватска се откажувам од гледање Евровизија, а особено ако победи Ирска, или Швајцарија. Украина 2022 истолерирав некако, ама сада нече мочи.
Сега малце ќе избрзам со песниве, ама пошто мора да одам ќе кажам два три збора за Германија. Јануарито имаше гласини дека ќе одат со песната Ich kundige. Кога ја слушнав прв пат се заразив и ми беше на repeat, ама за жал испадна дека тие воопшто не се ни пријавиле за националното шоу ко што е Србија ПЗЕ или Хрватска ДОРА. Доколку одеа на Евровизија, Германија ќе беше топ 5 од напред, а не како вообичаено топ 5 од назад.