Уште еден пример од многуте прекршени правила од страна на Израел. Рекламирање за гласови не е дозволено.
Ми се згади, најискрено. Не коментирам вечер овде, ќе ја проследам затоа што се вложив и го следев секој национален избор, ама црвената линија ми е премината. Ќе видам дали и воопшто пак ќе коментирам. Се читаме евентуално од утре натаму.
Да си ги пишам и јас моите топ три Хрватска Словенија Шпанија Ирска ми лежи на уво Ама само на уво . Ич не можам да ја гледам . Сега читам овде дека Холандија е дисквалификувана. Зошто ?!
Причинава за дисквалификација е пребедна... Детскиот сон на Joost му бил да оди на Евровизија и да ги направи неговите горди, за на крај ова да му го направат...
Доколку некој од натпреварувачите изрази поддршка за Палестина или незадоволство за учеството на Израел, од ЕБУ одлучиле дека ќе ја пуштат снимката од вчерашното шоу за жирито, за тој настап. Публиката и вечерва ќе биде мутирана, a снимени овации и аплаузи ќе бидат пуштени во моментите кога публиката ќе свирка.
Во тој случај може комотно да му го вратат трофејот на добитникот од 2020, јер све после тоа е ,,според заслуги,,. Упс... Можда и претходно, ама не сум следела толку редовно да образложувам зошто, како. Хрватска да победи- мислам нема да се деси На последниот коментар од @staycalm - монтажа на најјако, м
1.Хрватска 2.Швајцарија Леле аман веќе со Иркињава, Напна веќе, нека оди да се бори во Палестина,нема да победи ако вреска Фри Палестина и да се ”бори” против Израел за да прибере гласови. Winners of the annual Marcel Bezençon Awards: • Croatia - Press Award • Switzerland - Composer Award • Switzerland - Artistic Award
А што е со глумењево сега пред финале? Од старт знаеја дека Израел ќе настапува, па ако им сметаше можеа од старт да бојкотираат