Ау, ова јас не го знаев. Па, и кај нас се продаваат тие. Не гледам нешто лошо тука. Еве, јас на пример, многу сакам макијато. И најчесто во кафич го порачувам тоа. Што е погрешно? Не дека се бунам или нешто, туку тоа може да се сфати поинаку. Луѓето ги сакаат тие кафиња и би требало да им биде мило на Италија, а не да се противат. Ја така размислувам.
Треба некоја година да се направи таков бојкот некогаш никој да не гласа во одредена земја и да се расчуе тоа, па нека одлучува жирито само. И лани ја претераа. Требаше Хрватска да победи.
Аман мори Там, аман. Исто ниско ниво енергија и харизма ко мене, само ја не сум певаљка. Се изнервирав, мислам дека нема шанси за победа
Јас сега ги пуштив, никој не знам, ги разгледав набрзина, ја чекам лудата Маја и тепачка во green room.
Дај боже да сум грешка и Там да победи, фаворит ми беше до денес. Неверојатно е колку немаше енергија на сцена. Дуа Липа коа се глупираше на сцена порано, е па иста енергија.
Фала ти, ги фатив и Маја и Мими. Маја е позитивна и не можам са ја хејтам. И не ми е јасно што е хајпувана Мими, ова не е победник, многу просечно. Значи ова ќе биде на крај измеѓу Харемките од вчера и Принцот од Врање (не го гледав настапот уште ама знам дека секогаш има највеќе гласови од публика).
Мими ме шокираше со косата. Ја офарбала плава. Ама ваква песна ќе се слуша по клубовите. Мими ми е од детството. Ја сакав ептен. Како и лани Бресквица. Се надевам ќе помине во финале. Иначе за другите ми е сеедно кој ќе победи.
Сега баш му ги гледав тетовираните бицепси на принцот, песната не ја ни заслушав, не е лош. Типувам на Харемките.
Машала какво изненаѓење од Вукајла. Мнооогу подобра од Там и Мими. И онаа првата девојка со ла ла ла многу ми се допадна!
И јас така мислам, за жал. Ако победат тие уште од сега ќе се откажам да гледам евровизија. Стресови ми се.