Колку е преубав ------- Набрзинка чкрапав, не му ја мислев многу, не го земајте здраво за готово напишаното
Уште тоа фали. И ја сум напалена србинка ама па истовремено ми е јасно дека на Евровизија не се бира по тоа кој е најхот.
Поарно ќе биде и да се бира кој е хот отколку како што е во задње време да се бира кој е сатаниста. Ми се одмили евровизија.
Ќе видам кој ќе изберат за Србија. Реков ако победат вештерките нема да гледам. Лани кога победи овој со сукњичево воопшто не го ни приметив дека постои. Требаше Хрватска да победи. После дознав за овој од Хрватска некој имаше кажано не победил затоа што бил верник. Свашта. Не ми се верува и ти дека ги поддржуваш. И други тука на форумов. Ќе ми напрајте стрес и надвор да не излегувам.
Јас се надевам на Александра Иванов (знам, залудно ) ама во случај да ја изберат ќе гласам за Србија бидејќи неа многу ја сакам. Принцот ми е повеќе океј лик и смешен и спонтан, си прави зезанции на своја сметка, ок песниче. Другиве ги скокав, макар после Констракта сите ми се мех
Што беше она вчера луѓеееее Мими Мерцедес на сиот тој хајп, НУЛА настап. НУЛА кореографија, НУЛА изглед, значи тој што и го смислил оној концепт да го пратат во Таџикистан и да не се враќа веќе. Се надевам нема да победи, буквално можела да рекреира рејв, да викне луѓе по тренерки со труби да скокаат, се ќе беше поинтересно од она ѓубре. Там... Кој ја облече моментално една од најзгодните и најубавите пеачки во Србија онака, кој? Како мачки да ја тргале, косата со таа перика од Тему, па цел настап, па кореографија, тоа све катастрофа. А штета, песната да ја слушаш баш е модерна, ама се и пропадна со настапот и тоа како изгледаше. Маја Николич беше подобра од пола од гревовите што поминаа. Исто така како Принц е убав бе, дал сте крштени вие маживе тука што коментирате, што ви е? Еректилна дисфункција добив од онаков лигушко, не да се напалам. Единствена светла точка беше Вукајла, браво за девојчето, одлично изгледаше, коса, мејкап, костум, пеење, се си беше на место. Од сите 30 пријавени души само таа заслужува да оди во Швајцарија. Драг кралиците евентуално, иако вокално се крш, сепак се забавни и интересни за гледање. Преголемо разочарување ПЗЕ годинава.
Ама ако излезе гол од половина нагоре како прошлиот пат на ПЗЕ, апла Jason Momoa, ќе гласа Европа сигурно . Шала на страна, Харемките имаат најслушлива песна и со подобрен настап единствено од сите финалисти можат да се пласираат во финале, ова се останато ќе биде последно во полуфинале.
И после второто полуфинале Бибер ми оставија најдобар впечаток. Сепак мислам дека Србија треба да ги прати Харем Грлс. И тие нема ништо да направат, оти ни песната ни настапот не се нешто посебно, ама бидејќи Евровизија е ЛГБТ настан. Посекако нема некоја друга алтернатива. За Мими и Там, не можеме да одиме со претпоставката дека ќе се подобрат, бидејќи ретко кој (од Србија и Хрватска конкретно) го сменил или многу го подобрил настапот до Евровизијата. ТОП 2 ми се Бибер и Охајо, така што им посакувам среќа!
Наум Петрески на рамбовка да се појавеше на ПЗЕ може исто ќе коментирав, немаше некој голем избор на пастуви срцка.
Магазин единствени со донегде добар настап денес, се надевам дека барем Марко Бошњаќ нема да ме разочара утре
А зошто и Хрт и Ртс се упорни со полуфиналиња кога нема потреба со оглед на песните. Со оглед на тоа што последните 2 години беа добри мислам ќе извадат Хрватска некој за финале, за разлика од Србија која има крш избор.