Имаше и те како, од видеото на јутуб (иако беа фаворити) ја лично не ги рачунав дека постојат, настапов беше топ стварно.
Шознам... За мене некако обратно. Кога и да ја слушам студиската верзија се ежам, а го слушав и како настапува на оние забавите пред Евровизија што се, подобар беше... За настапов, очекував да почне статично и да станува подинамичен, беше ама не беше така. Победник ми беше и ми е се уште, но очекував да е ПОсовршен.
"What the hell just happened" беше мојата реакција завчера кога влегуваа во финале државите, а се ми се чини и вечерва ќе биде слично
УК секогаш е модерно да се хејта аме девојкиве се баш кул, како права драма, многу се подобри од пола други земји и се надевам нема пак последни да бидат.
Грција и Црна Гора свативме дека знаете да пеете, не е балада само аааааааа оооооооо. Да си останеѕе во полуфинале нема да фалите.
Ова сум јас ако ја претставувам Македонија. Хулахопки, танги, прслуци, ѕвезди на брадавиците, танчери во ист стајлинг, ќе летаат перики, Гоџо и квазиздруженија за деца на апарати. 10-ка! Браво кукло!