“Нинанајна“ за мене е непребол, како тогаш не се пласиравме малку повисоко, јаз'к. Елена потфрли во сценскиот настап, симултано ем кореографија ем пеење... според мене кореографијата можеше да се упрости. Плус еден куп непотребни танчери и придружни вокали.
2008-ма беа Тамара, Врчак и Адријан Гаџа. Јас зборувам за 2006, кога Боки сакал да се натпреварува, таа година отиде Елена со Нинанајна. Нешто се спукаа тогаш помнам. После ја објави песнава на нет.
https://www.press24.mk/node/140764 Не дека е нешто битно, овде еве пишува дека не отишол на Евровизија поради Дарко и Елена. Како и да е, и двете песни (2006-та и 2008-ма) се многу подобри од срањево на Боки и Ферус. Мене барем не ми се свиѓа.
Во 2006 МТВ одржа мини избор за песна за Евровизија, мислам дека немаше поише од 10-тина изведувачи? Знам Бојана Атанасовска настапи со 3 песни тогаш.
Каков хорор доживеале овие што го следеле ова, од студиото и организацијата на МРТВ, до тоа три пати да ја слушаш Бојана Скендеровски во иста вечер.
Нека ги, бе. Туку, ми текна. За да не се мешаат веќе политиките околу Евровизија и изборот на државите. Некој нека отвори посебна тема во Политика за да се дискутира натпреваров од политички аспект. Ако @RainBow нема против.
Жив ли е тој човек? Томас мислам дека му беше името. Знам дека во 2018 година објави на Инстаграм дека е ХИВ позитивен, бидејќи неговиот дечко го уценуваше дека ќе објави тој, па затоа он сам објави. 6 години се поминати од тогаш. Кој знае како е сега кутртиот. Го нема на музичката сцена. Греота млад човек.
Жив е срцка.Има едно 128,046 monthly listeners на Спотифај. Заработува добро само од една песна замисли. Плус и има подобар социјален живот од твојот 100%.Не е за жалење. Тебе повеќе треба да те жалат, греота, не толку млад човек.
Ок, значи од таму има пари за скапи терапии што го оддржуваат во живот. Неговиот дечко кажа детали за неговиот социјален живот, дека се состоел од групни машки забави, каде што си ја разменувале сидата. Греота. Веројатно сега се кае, ама доцна е. Сепак добро е што се објави тоа јавно, за да знаат луѓето што се тргнати по сличен пат за последиците од злоупотребата на дигестивните канали за сексуална намена.
Да бе, Адријан Гаџа беше нашиот Џастин Тимберлејк.Се потсетив на неговите кореографии. Јас ништо не помнам од изборов.
За да се потсетиш https://eurovisionworld.com/national/north-macedonia Има видеа од песните на нашите избори.