И јас гледам ПЗЕ. Победник Зејна или Лавина. Тие ми се и фаворити. Слаб избор годинава. Песната на Финска
Eegor го исфрлија намерно од полуфинале. Иначе беше со најголеми шанси за победа, ама кога политика ќе се вмешта, толку е...
Like it слаба сум на рокери,признавам. Мислев дека Харем повисоко ќе котираат. Зејна разочарана да,но хајпот беше преголем. Ај сега некој да ми каже како се вика пејачот да почнам се манијачење
Неколку работи ме изненадија вечерва. Прво, 10те поени за Зејна од жири, и покрај тоа што не беше баш најдобра (знаејќи ја неа и колку подобро пее), ама истовремено мило ми е зашто публиката дефинитивно не ја сака ниту една година. Второ, 12 поени за Лавина од жири, дефинитивно не очекував знаејќи како обично гласа српското жири низ годините, но добро, годинава ги погодиле членовите, за среќа. Трето, Зона и трите поени од жири. Што да кажам освен криминал. За крај, и покрај тоа што скоро па ич не слушам метал, мило ми е што победија Лавина. Лајв беа многу јаки, уште во полуфиналето веднаш ми привлекоа внимание и знаев дека ќе се пласираат високо.
Абе што не кажете на време дека во сабота е финалето? Хаха, се миалев во недела е. Во секој случај победил најдобриот кандидат, нека поработат на сценскиот настап ако има уште време до крајниот рок на Ебу и имаат потенцијал за висок пласман. Зејна и Харем не беа баш за Евровизија, така да добро што не отидоа, како лани Принц ќе поминеа.