Одлично играа двете, која и да поминеше ќе беше заслужено. Германија во продолжението имаше многу шанси за гол, ама сите ги прокоцка. Ајде Португалија.
Единствено Шпанија покажа нешто до сега, и највеќе заслужува за сега, ќе речам за сега зашто за сега супер тера. Франција е турни ме да кинисам, Германија исто… Англичаниве ќе го видиме денес. Жал ме фати за Кики… на глава ќе му се качат ако Аргентина освои…
Ќе освои 100%. И ја вчера цела вечер ги думав и него и Пепе. Моментално да навивам ми останува уште за Холандија и Турција, која и да помине, за нив сум, другиве се ми се катастрофа.
Мислев Португалија ама сега ми е сеедно, сега немам више фаворити и ќе уживам во фудбалот. Најверојатно ќе е Шпанија.
Па немаат конкуренција, со кои тимови. затоа и ќе освои Аргентина. Се надевам дека ќе освои Шпанија, одлично играат, играат за да победат и така и треба.
Ако не загуби вечер Бразил, ќе тера до финале. Единствено тие две си се меѓусебни конкуренции. Ужас европсково, подосадно немало од кога памтам.