Свака част на браќава Шќип, или поарно кажано свака част ние, да не беше тетовчанецот, 2:0 ќе беше ако не и повеќе. А искрено сакам да направат хаос албанциве, не ми згрешиле ништо за да ги мразам.
Ништо не ми направиле Италијаниве, ги обожавам и ги сметам за едни од најдобрите и најгостопримливите луѓе, а плус и јазикот им е Не значи дека ако ги поддржувам албанците ги мразам италијанците.
Ехаа Дортмунд обоен во црвено и црно – илјадници навивачи на Албанија низ улиците Фан со албанско знаме си се изнатрча на теренот во Дортмунд! (ВИДЕО)
Исто... точно во голови не знам но 100% ќе победат Холандија, Англија и Данска. Туку ептен бев сигурна за првите утакмици, за жал не ставив на кладилница. Да си пишам и овде прогноза моја Тим А: Германија и Шкотска Тим Б: Шпанија и Италија Тим Ц: Данска и Англија Тим Д: Холандија и Франција Тим Е: Белгија и Украина Тим Ф: Португалија и Грузија Топ 3: Чешка, Австрија, Швајцарија и не знам искрено кој ќе биде 4, но еве Хрватска ќе ја ставам. Фаворит Италија. Не знам дали ќе победе но имам чувство дека второ место ќе биде Франција, а трето Германија или Португалија. Сепак мислам првите 4 ќе се Италија, Шпанија, Германија и Португалија. Се надевам на фер игра и дека нема Украина да добие предност како на Евровизија поради војната и политикат, сепак станува збор за игра и сите сакаме да гледаме квалитетен фудбал.
Еве направив и за тоа прогноза. Јас би сакал многу поинаку да заврши Европсково, но засега мислам дека ова е најреално. Спуштете си ја апликацијата Euro 2024, предобро. (Не сум платен btw да ја рекламирам)
Натпреварот вечер Србија:Англија е прогласен за high risk од германските власти. Сега баш гледав видео, се степале срби и енглези во некој бар во Германија.