Рано отворија резултат, има време за голови. Немаат Низоземциве играчи како Клајверт што ќе можат сами да играат. Високо крената нога и пенал.
Али добри навивачи! УХ! Само за ова ми е жал што не сме пласирани, светот не може да слушне ние како жестоко навиваме! И ние сме одлични навивачи.
Аман бе, се со пенали се шлепаат понатака… ко Аргентина на светсконо полани… порано мерак да ти е да гледаш фудбал… сеа… ако не падне пенал ко да не играле..
Ај белким на светското 2026, сега 48 се, шансите ни се поголеми. Од Европа мислам 18 одат, што и не е многу надежно, оти еве, не сме во топ 24. Единствена надеж, да се паднеме со Малта, Андора, Сан Марино или Молдавија.
Многу натпревари им се собраа. Енглеска има многу купови низ годината, плус европсково, Шпанија и Франција ќе имаат плус Олимпијада. Играчите се чуваат од повреди, пошто земаат дополнителни пари од првенствата. Затоа реков погоре, Низоземска го нема Клајверт у екипа, ова се нови дечки. Не знам колку си следела претходно фудбал.
Многу, татин син што би рекле хахаха. Јас за Шпанија сум од коа знам за мене, али ако игра со Холандија нема да ми е криво ако изгуби. Енглезиве не ми заслужуваат да освојат, исто и претходното не заслужија, нит па Италијаните тогаш заслужија.
Па овој извади шпиц стаи дефанзивец, се исплаши холандскиов селектор, многу пресинг им направија, Фоден 10 шанси имаше, сеа ќе биде бранење, дефанзива, се бранат да не изгубат затоа и се потепува утакмицава, некако сите на пенали целат…