Ама многу ми е смешно коминв хоме, немаат една титула, 4та и е на Шпанија и натрофејна е моментално, значи поише е вуелве ла каса.
Тоа го викаат дека демек тие го измислиле фудбалот, а Шпанија не е најтрофејна, делат прво место со Германија. Ова со анкетава се прават заврзлами, 2 нови гласаа по завршувањето. Беше 4:12, сега 4:14.
Искрено се знаеше дека Шпанија ке тепа они не губат финале сепак многу заслужено секоја Чест за Шампионите
Тоа сакав да ти речам и тебе и на другите, не заспивајте, поинтересно ќе е. Знам дека утре понеделник на работа сте, ама ако треба земете боловање. Плус најважно и Шакира ќе е таму.
Не гледам ја тоа, крш ми е. Плус не ја сакам Аргентина, да игра со таа екипа овде во Европа, нема ни групна фаза да помине. Не ми е тоа нешто спец првенство. Се надевам Колумбија ќе победи.
На Софија некако и шантаат очиве кон фудбалериве. Ама поарно таа него Елеонор, таа многу по Гави е завдајна, а тој ја одби. Замисли, кралски зет ќе беше и иден крал на Шпанија ама тој глуп, фудбал ќе игра.