За дека е преубава немам зборови, стварно е принцеза Ама зошто некој би одбил принцеза и тоа онолку убава?
Е ајде де, плус сите идни поколенија ќе му беа дел од кралската лоза и крв, ќе живеа во рајска градина Тој фудбалер, биди, трчај
Ниту пратев, и општо не пратам ама секад пред да почне ЕП, брат ми ќе ми рече кој ќе е шампион на крај, и му реков Шпанија, онака треснав. Вака и другпат иам погодувано и за други земји. @DS10 можеби е геј тој. Убава е девојкава секако ама не си може уште со мајка и според мене. Која грациозност и отменост поседува женава тоа е неверојатно. Дама у секоја смисла.
Наредно за мундијалот мора да погодиш кој ќе освои, овие шо типуваат да имаат сигурна добивка xaxax Мајка и си го одживеала нејзиното, таа можеби е дама во смисла на зборот ама не и кралица, ама ќерка и е принцеза во смисла на зборот приценцеза И ретко вака да се погодат кралските семејства да имаат убави деца, особено па Англија.. Холандското семејство исто има убави деца и Данска.
Сегашниве деца престолонаследничиња се супер. Ќе искоментирав за сите тројца ама малолетни се, да не си фаќам проблеми.
Да размислам прво треба, чекај има време. И за мундијал сум погодувала, да. Стварно. Шо и фали, не е кралица? Си се затрескал ти у принцезава.
За мундијал е покомплицирано, од сите континенти имаш, па овај па онај, Африка, Кина, Русија Уствари Фифа и Уефа мафија ја банираа Русија.. Ништо не и фали, кралица е на документ по титула ама не и во смисла на зборот . А ќерка и е веќе и во смисла на зборот принцеза. Арно викаат старите, децата треба да бидат скалило погоре од родителите во се и така е, еве примерот со принцезата
Ако, поинтересно е така, повеќе држави, од цел свет. Веќе ми текна на една ама ќе си поќутам, ќе ја памтам до тогаш. Живи били па видели. Стварно се нефер во однос на Русија.
Шпанија има успешност од 80%, Франција 67%, а Германија, Португалија и Италија "само" 50%. *сега приметив, Грција, Холандија и Данска имаат 100% успешност.