Не сум го гледал цел, само од пола нагоре. Знам имаше нешто со челави глобус вози аутобус, тој дедото што викаше ААААААА и така, други сега не ми идат на памет.
Украина разочара со резултатов, 2:1. Требаше да си играат нерешено ко сите други, ама не тие сакале победа... Иди на 30та минута и слушај.
Тарот? Да. Тарот? ТАРОТ. Тар Сакаат да се прават паметни Украинците, па дај бе не претерувајте, се знае каква утакмица е најдобра, нерешена. Стварно чоеков легенда, на пати си го пуштам у дури солзи ми потекуваат. Имаше едно Тарот? АААА, ако го најдам ќе го ставам тука. Го најдов
Забегавме малце, не само од темава туку и вака психички. Да точно. Следна која е, Полска Австрија? Полска 2:2 Австрија.
Преоптимистички. Мислам дека Полска ќе тепа 2:1. *Длабоко у себе се надевам на 2:2. **Денес не сме виделе автогол...
Може само некој да ми објасни шо го хејтаат овој тренерот од Србија, нели победија? Не за друго, да ги разберам мемињава шо ми искачаат...
Сакаат да го сменат, не задоволни се а и плус се скара со Душан Тадиќ еден од подобрите во репрезентацијата. Иначе не победија, извадија нерешено со Словенија (1-1) во последната минута од продолжувањето со гол преку корнер на Лука Јовиќ а загубија од Англија.
Шо им е на шпонцине шо скандираат да ти ебам Македонците?! Да искршат и раце и нозе, бел ден да не видат.
Абе ако,нека е нерешена, ние на то се надеваме ама ко што тргнаа ќе биде нерешено и тоа со не заслужени поени. То им беше праведна одлука да биде изедначено. Браво.
Кога ќе му дадиш прст на човек, потоа ќе сака цела рака да ти ја земе. По 24ч пишал нешто демек се извинува а на кого не потенцирал.. После ова ако УЕФА не го казнат ригорозно, толку од фудбалот. Со право се зема дека УЕФА е мафија.