Од кај ти е информацијата? Сигурен си? http://macedoniahandball.com.mk/padna-i-tsrna-gora-makedonija-e-vo-vtorata-faza-od-ep/ Тука пиши четврток.
Баш ми е мило за ракометариве. Ќе биде добро ако ја победат Германија, ама некако сум скептик. Појаки играчи се противниците. Би сакала оваа година да се закитиме со медал.
Е фала ај ќе го пробам линкот утре. Вчерашниот натпревар не можев да го гледам , не можев линк што работи да најдам. А што мислите за германциве? мене страв ме фаќа
Раул Гонзалез да не беше тој до никаде не стигавме. Ние имаме одлични играчи ама порано немаа никаква игра и организација, ниту пак припреми така одеа на првенства.. Сега се гледа дека играат тактички и со стратегија.. Со среќа вечерва, како и да биде резултатот идеме даље...але алеееееее криво ми е што не сум во Загреб
Мило ми е што испадна нерешено, но уште по мило ми е што сме први во групата. Одлична игра на нашите. Само Германците многу грубо играа, ги испотепаа, но на крај добро заврши.
Што му се случи на Гоце гол не можеше да даде на почеток на игра, на крај Стоилов ја имаше победата в рака, како и да е први сме во група
Шта речи коју поруку послати коме Први во група сме пред шпанци данци и така натаму, БРАВО Дали сеуште сме аутсајдери за европејците или пак не.... Раул те сакаме...а овие легенди откачени се скрос