Конечно да бидеме први во група. Криво ми е што Стоилов го промаши голот. Баш сакав да ги победиме Германците.
Леле вчера барав да видам дали има ваква тема. Не знам како ја пропуштив. Синоќа мечот беше emotional rollercoaster, ама на крај се радував исто ко да сме победиле. Него шо се случува со Гоце дечки? Некако не му беше денот, а вака гледано во ретроспектива не му е ни Европсково. Јас многу си го сакам ама како на лева нога да се качил во автобусот за накај Загреб
Браво да му е на момците ! И ние еднаш први да бидиме во групата. Ни го направи ја кефот Со нови сили кон нови победи за медал
Што им е на нашиве, многу грешки праватуффуфу Браво за Борко наш, голем маж Заев да не ни е малер!?
Малерозна нација сме дефинитивно.. Кире бе Кире, как најде сега да се повредиш Ќе пукнам од мака, а колку весела бев, па една софра спремена, грицки мицки, пиење.. А ние се обрукавме
Овде нешто миришеее, Гонзалес нешто мати Не е можно значи ова, толку слаба игра. Како со две леви раце да играа сите. Јас мислам дека продадена утакмица беше оваа. Гонзалес никаде го немаше цел натпревар, скроз не заинтересиран ми беше.