Страшно... Реално - страшно! Срамота. Тотално без контрола, без стратегија, без план... Многу слаба игра. Не знам дали да помислам дека станува збор за однапред договорено сценарио???
@macka91 Црпко е крив, и никој друг. Пред да замине од Македонија ангажирал друид да фрли магија врз нашите ракометари и врз фалангата.
Дечки што викате, се држиме, а? Еее денес одма друго е Само за Гоце душата ме боли, не знам зошто вака... А за Кире, не знам зошто дојде, за жолти да собира ваљда...
Katastrofa Kire ja utna penal promasi , a manaskov vo poslednata sekunda i on promasi slepec.Ne gledam poveke rakomet katastrofa sme od 5 razlika da dojde da zagubis
Абе чисти си по дома јас не ракомет ќе гледам. Ај еден Алкалоид коктел. Катастрофално од 5 разлика да изгубиш. Манасков како може да промаше и Кире исто. Разочараа.
Секогаш ова го прават. Јас највеќе се плашам кога водат цела утакмица. Секогаш, ама баш секогаш, на крај губат. Не знам што им е... Никако не научија дека натпреварот се игра 60 минути, не 56. Дефинитивно повеќе негледам репрезентативен ракомет .
Колку се изнервирав, поарно и да не гледав. Тренерот е крив, со втората постава што ја стави, немаше никаква акција, едноставно немаше кој да шутира. И цело полувреме не смени никој. Цело време водевме и на крајот пораз Кире и Манасков пенал промашија И тоа последниот, најбитниот
И како и секогаш, после секој изгубен натпревар тука се нашите експерти кои што од дома, удобно сместени на каучот, кажуваат колку нашите ракометари се слепци и колку лошо играат.