Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Европско првенство во Фудбал

Дискусија во 'Спорт' започната од Snow-Queen, 23 мај 2012.

?

Кој е вашиот фаворит на ЕП 2012?

Анкетата е затворена на 6 јули 2012.
  1. Шпанија

76 глас(а)
    40,0%
  2. Италија

46 глас(а)
    24,2%
  3. Португалија

12 глас(а)
    6,3%
  4. Германија

40 глас(а)
    21,1%
  5. Англија

11 глас(а)
    5,8%
  6. Франција

2 глас(а)
    1,1%
  7. Друго

3 глас(а)
    1,6%
  1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Стварно и мене не ми сметаше Панчев, баш си е океј, ма да од месечината се гледаше кога играа Италија-Шпанија, абре за голот на Шпанија како промумља само, криво му беше, пристрасен е ептен.
    Мислам дека навива за Италија, и реалано не го осудувам :wasntme:
    Инаку Холанѓаниве го изгубија стариот сјај, нека се опростат од влезот во четвртфинале, ова им беше последна шанса. Барем нерешено да беше :|
    ЗНам дека се појаки Германците ама ете криво ми е, ги сакам и 2ри ми се на листата омилени.
    Утре ќе навивам јас најжусто, ма да мислам немаат шанса Хрватите. Ми се одмилеа ептен во последно време, незнам зошто.
    Коефицентот за Шпанија утре е премал,мислам дека ете таа е една сигурна, ма да јас и на Италија би играла да имам пари.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. thegirl2

thegirl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    39
    Ми се напрај ќефо Германија шо победи! :angel:

3. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Абе овие германциве многу јаки, а??? :)
    И пак не ја гледав утакмицата, ама од коментарите дознавам дека победиле. :clap:
    Deutschland uber alles!! :muscle:

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Абе Германциве беееее нека земат и нека не не мачат више :D прво се двоумев Шпанија да не им го попречи патот ама веќе чим видов (не ја гледав) 1-1 тие со Италија си викам не се толку убедливи како што очекував. Кој од нив и да земе супер, да не испадне некој трет :rofl: DEUTSCHLAND!

Холанѓаниве слабо со Германциве изгледа се имаа упрпано... само криво ми е за Робин (ги мразам Арсенал ама чоекот е срцка права), а очекував уште некој посериозен удар на голот од Робен ама слабо. Јас не знам ни тој 1 гол како го дадоа.

Сепак очекував Хрватска да се најдудук тим, ама Ирциве изгледа им го зазедоа тоа место :lol:

Омилен ми е Швајнштајгер како и во Баерн добро. А мадристи Озил да да, добар е нема што... ама не можам истото да го речам за Кедира стварно дечково не знам што бара во прва постава е тоа ми е критика до тренерот.

5. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478

На Pirana му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Јас мислам дека од таа група ке одат Португалија и Германија ако Холандија продолжи да игра вака :D На Португалија и фали поен за да се пласира во следниот круг.

Колку и да не ги сакам Германците мило ми е што победија.Не за друго,фановите на Холандија се дигнаа ко ај ние ги имаме Ван Перси,Робен као демек ке победиле.Се виде :D

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.500
    Допаѓања:
    201.480
    Второво коло не ме разочарува, има добар фудбал - се надевам дека ќе биде вака до крајот... кој победил, ама ич не ме тангира, важно да има добар фудбал. А Холандија... не знам... очекував многу повеќе...

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ја пак ич не ги сакам Швабите, мерак ми беше Холанѓаниве барем бод да им земеа, овој Робен веќе невиден баксуз е, последниве утакмици не може гол да даде, је*ем ти шанси кога не може гол да даде. Снајдер беше одличен, стварно бев задоволна, покрај таа утната сезона во Интер се покажа одлично вчера, мерак ми е, не сакам таков играч да се упропасти пошто средината дополнително го дотолчи. |(

Панчев е професионален фудбалер, или он би рекол ногометаш.
    Речникот му е ултра сељачки со примеси на српски изрази, и тоа е факт. Дечкото завршил само основно, но тоа е друга приказна. Тој е фудбалер, и ете што се однесува до фудбалот и се што е поврзано со него, тактики, игра, следење на играчи - си го знае тоа.
    Мене ми е многу смешен, се газам од смеење кога коментира поради тие изрази што ги вметнува во речникот, али океј е, не дека ми иде на нерви.
    Не е човекот романи да пишува сега. :D

Вечер Шпанија - Ирска.
    Очекувам да бидат смачкани Ирците, барем 2-3 гола да им дадат, и наравно Торес да проработи, и Фабрегас некое занимливо голче да даде. Да се изнагледам добра утакмица, со голови, ете тоа сакам.
    Хрватска - Италија, тука сум во мисла дека ќе биде ултра јака утакмица, и не знам искрено што да кажам за типување, не ми оди многу од рака освен вчера кога бев сигурна во Португалија и Германија со надеж Холанѓаниве дека малце ќе се опраат.
    Мислам дека се во предност Италијаните, но ништо чудно и Хрвативе да дадат еден гол, за повеќе не знам.

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Озил е и повеќе од добар, јас би рекла совршен играч. Каталонци мора да си признаете ;). А не ми се верува дека го слушнав ова за Кедира :o , не заслужувал да биде во прв тим :^). Во сабота изигра фантастично. Јас не знам што повеќе од тоа очекувате, тој е повеќе дефанзивен среден.

Абе холанѓаните не можат да земат бод оти се тапа и крај приче. Ако сакат и Робин и Бетмен некако го имаат во состав, тоа е тапа игра.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  10. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Се молат Шпанија и Италија денес да победат.
    Фала !

11. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Ја би рекла дека Подолски не е за во прв тим.

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Хрватица во пристојно издание :D

13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Делумно се согласувам. Барем според овие два натпревари. Иако мене Подолски ми е еден од омилените германски играчи ама стварно не знам што му е, невидлив е на теренот. Затоа баш и се почудив за критиката кон Кедира :^), мене пак Подолски и Милер ми беа некако изгубени овие натпревари а поомилени играчи ми се.

Ама знам што е финатата, каталонците никогаш не признаваат дека некој е добар од Реал. Јас сум доста реална кога се работи за тоа, си признавам кој играч ми е добар па нека е од омразениот тим нема веза :).

14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.500
    Допаѓања:
    201.480

Чул те Господ, за овие вториве ;)

Инаку, јас годинава решив да не навлегувам многу многу во дебати што и како, башка што година и пол не сум следела фудбал ко што треба... доволно си знам колку жешко беше летото пред две години на форумов... а сигурна сум дека и Вери многу добро памети :D

15. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Да и Милер некако не е во форма а Подолски многу некако се плетка, утки прави, а не дека не ги сакам :)
    Ја сите си ги сакам од германската репрезентација, ама да си бидеме реални, не се баш во форма овие двајца :)

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Кратко и јасно, Deutchland uber alles :)

17. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Моите Топ 4 од Германија 8) :inlove:

Прикачени фајлови:

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    овие на принтер се изгледа вадени :D

волку плави очи на едно место собрани у живот не сум видела

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Плетикоса да даде господ да си ја заплеткаш косата и никад да не ја отплетеш |(
    Барем водат Италија :party:
    Најсмешен момомент кога коментаров вика- топката помина кај што имаше простор меѓу главите на двајца Хрвати :rofl: се изнасмеав квалитетно :)
    И Пирло изнаверува ли некад 8)
    Ма да скар сум му што го кикна Милан за Јуве, али сега се му е простено.

20. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Хрвативе напаѓаа, и тамам си мислев гол ќе падни ништо... катастрофа им е одбраната, ни се знае кој што треба да прави ни ништо, ко растурена банда, не ги разбирам воопшто шо прават, тој тренерот има тактика некаква? :^) ... аман веќе! Сакам да победат, наши луѓе се :D ич не ги сакам Италјаниве како репрезентација.