На Италјанциве им оди во полза овој резултат секако ќе ја победат Ирска... а другата утакмица ќе биде жустро, навивам за Шпанија ама и драги ми се Хрвативе балканци се сепак, дури тогаш незнам кај ќе ми се нервиве...
да ти е*ам парче Уф се изнервирам сега И плетикоса, и метикоса сите у триста мајка да ви се плукнам. И не им оди во полза 1-1 на ИТАЛИЈА требаше да биде 3 бода не 1
Ај па и ти Хипстер ама се потресе. Гледај сега, имаат 2 бода и со победа над Ирска ќе имаат 5. Шпанија со вечерашна победа ќе има 4, и со Хрватска ќе мора да оди на победа. Искрено, на Шпанија им е каде-каде потешко, затоа што мечот со Хрватска решава многу работи во групата. Многу сметки поматија денес овие коцкастиве. Што запна за Плетикоса, пушти коси ветер да ги носи!
Не се потресов, ама така прв излив на емоции Плетикоса, незнам ми падна во очи, најлесен ми е за јадење бурек Инаку знам како треба да иде јасно ми е, али зашт да биде лесно кога може да биде комлицирано. Не ги сакам коцкастиве ич сега па, ОДЕТЕ СИ ДОМА! Добро е не се коцкав и тоа малку што го имам ќе ојдеше неповрат.
А бе Хипстер, Италија стално така праи, до крај неизвесност... јас седнав да го гледам мечот, затоа примија гол... е уште еднаш не гледам
Шпанија со сите сили ќе се бори за овие две утакмици... Спојлер Италија ќе ја победи Ирска, а Шпанија на Хрвативе( а единствен спас за нив е да изнудат нерешено со Шпанија) Па на крај пак мислам дека ќе се решава пак измеѓу Хрватска и Италија, и тоа како оди на меѓусебен дуел нема да се гледа нели пошто изиграа нерешено, ќе се гледа на гол разлика засега Хрватите имаат повеќе голови, така да Италјаниве треба да ја бомбардираат Ирска ... Ама анализа направив а :geek:
Аха, Италија пак си рачуна дека ќе иде во финале без победа во 90 минути?! Многу е далеку од формата што ја имаше во времето на Тоти и Дел Пиеро, златен тим. Ги потценија Хрватите почнувајќи од коментарите дека повеќе се плашат од Веб него ли од репрезентацијата, и кога си се опуштија по голот на Пирло мислејќи дека натпреварот заврши. Другиве па немаат некој јак тим, само јаки поединци ама заслужија да одат во 1/4 повеќе од Италијанците. А инаку не сум знаела дека освен камен можеш и каменолом да имаш на срце. + Имам предлог да ставите анкета за тоа кој ни е фаворит и кој мислиме дека ќе победи на првенствово.
Епа нејќам да има. Замислите што ќе направат Хрватските навивачки тогаш. Требаше да учам, ама не учам, ќе гледам фудбал и ќе навивам за Шпанија. Имам и нов фаворит- Германија.