Каква прекрасна прегратка на Торес и Фабрегас! Абе што ти значи победа, одма ти ја подига самодовербата! Ете среќно можам да заспијам вечерва. Аувидерзен од мене и од лепи Торес!
Италија-Хрватска што да речам? Италијани бе... две нерешени, каде вака? Барем да ја задржевте предноста од 1-0 кога ја имавте, аман. Очекував голче од Ди Натале, а претходно од Балотели земајќи го предвид фактот што шутна 100пати на гол, ама таков е нервозен, несериозен, недисциплиниран играч... многу избрзува. А талентиран е тоа нема збор. Буфон - закон. Ама и оној Стипе не е за фрлање, бреее бранењееее омг. Не очекував од Хрватска ваква добра игра, не ве сакам, одете сииии! Шпанија шта речи коју поруку послати? Ја треснав 1-1 а сакав и плус 3+ да додадам на типот ама си викам ај 2-0 коа глеам 2 гола само Торес даде, мислам уште во 12та минута почнаа да ги бушат Ирциве. Бев замолена да не јадам ***** против Торес на првенствово ама викам ок, нема до следната негова грешка. Нема да коментирам, ќе треба да го величам повеќе од ФАБРЕГАС, а тоа не можам да си го дозволам аеее добар е... (за по риба) добар беше на утакмицата ќе видиме за понатака. Иначе... Шо е право, право е иф ју ноу уат ај мин
Браво за Шпанија. Ама искрено и се очекуваше ваков резултат, не ми ни на крај памет доваѓаше дека Ирска би можела да изненади . Туку она што ми е најмило и за што се радував како луда е што Торес даде два гола . Полека ќе ги затне устите на сите што мрчеа и се шегуваа на негова сметка. Торес ќе ја има секогаш таа класа без разлика што во последно време не беше во форма. А искрено, добро игра Шпанија ама за жал ја форсираат таа игра што мене ич не ми е убава и ми е ептен досадна за гледање т.е. Барселона игра. Пас до пас итн итн.
Ајде шо група ќе беше ова, го слушнав коментаторот рече дека ако Шпанија-Хрватска заврши 2-2 Италјанците ќе немаат теоретски шанси за влез, па мене ми одговара и морам да речам браво за Торес Спојлер пред некое време го критикував ама то е то
Овие па претераа. Глупаци. Не знаат да се радуват. http://kajgana.com/na-hrvatskiot-naviva ... rska-kazna edit Гадни се за гледање, да му се згрози на човек. Бљак http://www.zdravo.com.mk/po-viktorija-i ... akot-foto/
ови две дали планираат да ги пуштат преку граница во Хрватска назад? За да ги пуштат цариникот ќе бара и него да му се соблечат