Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Европско првенство во Фудбал

Дискусија во 'Спорт' започната од Snow-Queen, 23 мај 2012.

?

Кој е вашиот фаворит на ЕП 2012?

Анкетата е затворена на 6 јули 2012.
  1. Шпанија

76 глас(а)
    40,0%
  2. Италија

46 глас(а)
    24,2%
  3. Португалија

12 глас(а)
    6,3%
  4. Германија

40 глас(а)
    21,1%
  5. Англија

11 глас(а)
    5,8%
  6. Франција

2 глас(а)
    1,1%
  7. Друго

3 глас(а)
    1,6%
  1. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    :puke: Ми се згади животов |( дали се нормални бе, ептен во добро светло си ја представија државата, та тие та Швеѓаните со нивниот голман и неговиот задник :puke: ...

2. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Абе сега се знае дека Ирска се репрезентација далеку послаба од Шпанија ама па греотка беа :( немораше толку голчиња да им навтераат :( :D мене жал ми падна :D
    А што се однесува на Хрватскиве мизериии, не дај Боже да отидат понатаму, кој знае какви уште мизерлоци ќе прават :tmi: :puke:

3. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.497
    Допаѓања:
    201.447
    Леле Хрватициве :x :x :x а бе секогаш имало по некој што збеснува, ама овие го претерале... на наредното ЕП или СП којзнае што ќе се прави...

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    На Smilly и Hipster им се допаѓа ова.
  5. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    веке од глупостиве ми се одмили и фудбал да гледам ова е се освен спорт, ќе ги прибере некој циркузантиве веќе еднаш за да можам да пратам на мира европско првенство во фудбал?

едит нивес целсиус почуствува конкуренција :D
    http://www.youtube.com/watch?v=G2oGDEirAyI

6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Ова веќе не личе на Европско првенство. Ова е циркус.
    Загинал некој хрватски навивач. Веќе не знаат што прават, како кучиња штотуку пуштени од синџир се однесуваат.

http://hajdpark.mk/hrvatski-navivach-za ... o-italija/

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ајде Шевченкоооо! :inlove: Очекувам бар 1 од тебе за Украина. И од Бензема ете 1 за неговите и ај со здравје :D

Се запрепастив од хрватскиве навивачи, бар нив не ги сметав за неандрталска нација бе. Нели они беа демек европски настроени, со сите позитивни епитети за разлика од „нас останатите Балканци“? |( не можам да ги поднесам. Шу!

Инаку мој предлог да се укине офсајдот. Ееее па ич не е интересно ко ќе ти покаже офсајд, а ти појма немаш и се радуваш мислиш гол си дал, ептен глупо. Едно големо УА за офсајдот! :D

На renata77 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    И јас сакам Украина да победи.Прееска онака од ракав треснав дека од икс во кец ќе влези,па засега оди по план. :D

9. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Што е ова бе ? 2гола за 5мин,побогу не игра Шпанија! :D
    Ах,и јас сум за Украинциве али шта чеш..барем реми да извадат :?:

мм,во група Ц,ситуацијата причично деликатна,за доброто на сите,се моли Шпанија да ги тепа коцкастите,и Италија да слави победа над р.Ирска.
    За поголема мотивација,ќе си ги ставам на ливче ]:) си велам пф,сигурна добивка.
    Ма кога ќе размислам,уствари не мора уопшче да се размисува за да сватиш дека ова првенство ништо не е сигурно.Видете ги фаворитете...видете ја кутртата Холандија :lol:

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Се нервирам ептен, не можам да го смислам тој Рибери, ни во Баерн не можев, гнида една смрдена!
    Ајде Украина, уште верувам во вас

11. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Oвој француски пар (веројатно се Французи, ако гледаме според знамето) го искористи слободното време и дождот за еден романтичен чин. Секако, ова дело не им избега на камерите и фоторепортерите, па истото е овековечено.

Од друга страна на првенството,покрај хоророт на хрватиците,нешто прекрасно... :)

На SimplyElegant, LilBaby, BlackSwan5 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Мило ми е шо французите тепаа, ама и да победеа украинците исто ми се фаќаше :D
    леле побеснав човече, многу сакав да изгуби англија :( стално се влечат со тој безвезен фудбал и лигавење |( :fubar:

13. Vik4e

Vik4e Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    259
    Епа криво ми е што изгубија Швеѓаните.. зошто стварно беа добри дечките.. Ибрахимовиќ.. :headbang: :headbang: :headbang: :/

На Marbella му/ѝ се допаѓа ова.
  14. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јас повеќе сакав Украина да победи, некако ми се смилија затоа што ги сметаа за аутсајдери во групата а победија против Шведска. Ич не ги сакам французите, не би сакала да одат понатаму. Исто како и италијаните што не ги сакам ама сепак французите ме нервираат повеќе :devil:.

А Англија па баш денес покажа ептен добра игра. Јас ги мислев за тапа од минатиот натпревар ама сега покажаа борбеност. Иако тој нападот им е Ливерпул буквално, не знам стварно што толку видеа во играчите на Ливерпул па скоро сите да ги повика :^). И драго ми е што Шведска речиси отпадна, не го можам залижаното коњче Ибрахимович |( .

15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Алоо, гледате ли вие фудбал или не?
    Дајте малку поватрено на темата, да коментираме повеќе, не само во финалните натпревари :!:

За кого навивате вечерва, кои 2 репрезентации од групата А ќе одат панатаму?

На BlackSwan5 и JuLleE им се допаѓа ова.
  16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Леле мори мајко, јас сега фатив да ги гледам!
    Леле не можам да си повјарвам, Грција води со Русија! :tmi:

Чешка еве ги водат со Полска, и циганиве ако го задржат резултатот одат во четврт-финале, заедно со Чешка. Епа ќе си упукам во колено, со онаа пед*рска игра ако стигнат во четврт-финале! Добро бре, Русија алооооооо вејк ап, ако треба и Путин стајте го таму во игра, и онака го бива на 32189 полиња, може и на тоа ќе му се усреќи!

Ох лелеееее! :devil:

Ќе добијат субвенции од ЕУ и за ова, изгледа! :puke:

17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Oчекував Полска повеќе да напаѓа и да се бори за гол и победа по секоја цена, ама вака Чешка заслужува да оди понатаму.
    Грците нејќам да продолжат, пак ли ќе се повторува 2004та |(
    Ајде Русија!

18. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    А баш прееска му реков на брат ми дека грчиштава се копилиња и ништо чудно да поматат сметки :tmi:

19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Јас порано реков за Хоџсон,на тревка е стариот.Уште од кога Стиви е капитен се треба да ви е јасно |(
    Гејчиштава поарно уште сега да си ги пакуваат куферите...Нема постојано срека да ги прака.

20. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    :puke: :puke: :puke: жими се ми се повраќат, овие јужно од нас поминаја, со таква катастрофална игра :fubar: :swear: :devil: :@ :@ :@ :@ !
    ми се одмили европсково !!!