Ми се згади животов дали се нормални бе, ептен во добро светло си ја представија државата, та тие та Швеѓаните со нивниот голман и неговиот задник ...
Абе сега се знае дека Ирска се репрезентација далеку послаба од Шпанија ама па греотка беа немораше толку голчиња да им навтераат мене жал ми падна А што се однесува на Хрватскиве мизериии, не дај Боже да отидат понатаму, кој знае какви уште мизерлоци ќе прават
Леле Хрватициве а бе секогаш имало по некој што збеснува, ама овие го претерале... на наредното ЕП или СП којзнае што ќе се прави...
Aј во склоп со темава! http://www.youtube.com/watch?v=IS8s9WkW ... re=related Ништо чудно и за Бразил да навива на Европсково!
веке од глупостиве ми се одмили и фудбал да гледам ова е се освен спорт, ќе ги прибере некој циркузантиве веќе еднаш за да можам да пратам на мира европско првенство во фудбал? едит нивес целсиус почуствува конкуренција http://www.youtube.com/watch?v=G2oGDEirAyI
Ова веќе не личе на Европско првенство. Ова е циркус. Загинал некој хрватски навивач. Веќе не знаат што прават, како кучиња штотуку пуштени од синџир се однесуваат. http://hajdpark.mk/hrvatski-navivach-za ... o-italija/
Ајде Шевченкоооо! Очекувам бар 1 од тебе за Украина. И од Бензема ете 1 за неговите и ај со здравје Се запрепастив од хрватскиве навивачи, бар нив не ги сметав за неандрталска нација бе. Нели они беа демек европски настроени, со сите позитивни епитети за разлика од „нас останатите Балканци“? не можам да ги поднесам. Шу! Инаку мој предлог да се укине офсајдот. Ееее па ич не е интересно ко ќе ти покаже офсајд, а ти појма немаш и се радуваш мислиш гол си дал, ептен глупо. Едно големо УА за офсајдот!
И јас сакам Украина да победи.Прееска онака од ракав треснав дека од икс во кец ќе влези,па засега оди по план.
Што е ова бе ? 2гола за 5мин,побогу не игра Шпанија! Ах,и јас сум за Украинциве али шта чеш..барем реми да извадат мм,во група Ц,ситуацијата причично деликатна,за доброто на сите,се моли Шпанија да ги тепа коцкастите,и Италија да слави победа над р.Ирска. За поголема мотивација,ќе си ги ставам на ливче си велам пф,сигурна добивка. Ма кога ќе размислам,уствари не мора уопшче да се размисува за да сватиш дека ова првенство ништо не е сигурно.Видете ги фаворитете...видете ја кутртата Холандија
Се нервирам ептен, не можам да го смислам тој Рибери, ни во Баерн не можев, гнида една смрдена! Ајде Украина, уште верувам во вас
Oвој француски пар (веројатно се Французи, ако гледаме според знамето) го искористи слободното време и дождот за еден романтичен чин. Секако, ова дело не им избега на камерите и фоторепортерите, па истото е овековечено. Од друга страна на првенството,покрај хоророт на хрватиците,нешто прекрасно...
Мило ми е шо французите тепаа, ама и да победеа украинците исто ми се фаќаше леле побеснав човече, многу сакав да изгуби англија стално се влечат со тој безвезен фудбал и лигавење
Јас повеќе сакав Украина да победи, некако ми се смилија затоа што ги сметаа за аутсајдери во групата а победија против Шведска. Ич не ги сакам французите, не би сакала да одат понатаму. Исто како и италијаните што не ги сакам ама сепак французите ме нервираат повеќе . А Англија па баш денес покажа ептен добра игра. Јас ги мислев за тапа од минатиот натпревар ама сега покажаа борбеност. Иако тој нападот им е Ливерпул буквално, не знам стварно што толку видеа во играчите на Ливерпул па скоро сите да ги повика . И драго ми е што Шведска речиси отпадна, не го можам залижаното коњче Ибрахимович .
Алоо, гледате ли вие фудбал или не? Дајте малку поватрено на темата, да коментираме повеќе, не само во финалните натпревари За кого навивате вечерва, кои 2 репрезентации од групата А ќе одат панатаму?
Леле мори мајко, јас сега фатив да ги гледам! Леле не можам да си повјарвам, Грција води со Русија! Чешка еве ги водат со Полска, и циганиве ако го задржат резултатот одат во четврт-финале, заедно со Чешка. Епа ќе си упукам во колено, со онаа пед*рска игра ако стигнат во четврт-финале! Добро бре, Русија алооооооо вејк ап, ако треба и Путин стајте го таму во игра, и онака го бива на 32189 полиња, може и на тоа ќе му се усреќи! Ох лелеееее! Ќе добијат субвенции од ЕУ и за ова, изгледа!
Oчекував Полска повеќе да напаѓа и да се бори за гол и победа по секоја цена, ама вака Чешка заслужува да оди понатаму. Грците нејќам да продолжат, пак ли ќе се повторува 2004та Ајде Русија!
Јас порано реков за Хоџсон,на тревка е стариот.Уште од кога Стиви е капитен се треба да ви е јасно Гејчиштава поарно уште сега да си ги пакуваат куферите...Нема постојано срека да ги прака.
жими се ми се повраќат, овие јужно од нас поминаја, со таква катастрофална игра ! ми се одмили европсково !!!