Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Европско првенство во Фудбал

Дискусија во 'Спорт' започната од Snow-Queen, 23 мај 2012.

?

Кој е вашиот фаворит на ЕП 2012?

Анкетата е затворена на 6 јули 2012.
  1. Шпанија

76 глас(а)
    40,0%
  2. Италија

46 глас(а)
    24,2%
  3. Португалија

12 глас(а)
    6,3%
  4. Германија

40 глас(а)
    21,1%
  5. Англија

11 глас(а)
    5,8%
  6. Франција

2 глас(а)
    1,1%
  7. Друго

3 глас(а)
    1,6%
  1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Гејчиштата поминаа :puke:, не ми се верува како може таква никаква репрезентација да помине понатаму :fubar:. Што им бидна бре на русите, очекував да ги наполнат грчиштата за сите пари. Уште не ми се верува дека Гејлада оди во следната фаза. Колку сакам со германците да се паднат па да ги потопат со голови.
    Инаку драго ми што Чешка помина, реално според играта која ја прикажаа сосема заслужија. И симпатична репрезентација се, поради Чех ми е драго особено. Туку ова со грчиштата не смееше да се одигра.

Утре очекувам Германија и Португалија да поминат понатаму. Холанѓаните мора да си изгубат пак фино лепо.

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не ми се верува дека Грчиштана поминаа, ја отпишаа РУСИЈА бе еј АЛОООООООО! Гзлаци невидени, жими се на моменти на лудост помислувам дека ќе освојат, 2004 римембр :rofl: :o :tmi:

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    2012 дава ефекти, Грција оди во четврт-финале.
    Што би рекло чичето, шта речи, коју послуку порати! :D

Останав без зборови. :puke:

Изгледа ЕУ спрема нов пакет за помош, како награда дека се `подобриле` на некое поле.

4. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    ако некој заслужи да оди понатаму тоа беше русија ама ете :)
    а јас уште од почетокот бев да одат чешка и полска од оваа група. ништо, грција имаше среќа

5. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Вечерва претпоставувам дека нема Германија-Данска да има директен пренос :?:
    Ајде одиме на победа и се надевам дека нема да има изненадувања како вчера, барем што се однесува на Германија :) за другите и не ми е баш битно 8)

6. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    мхм,па според нив поинтересен ќе е натпреварот помеѓу холандија и португалија па тој ќе го давале...

7. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Значи Португалците имаат НУЛА одбрана...ДРВЦА -.-
    Не смеат да примат уште еден гол инаку ке испаднат :doh:

8. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Напред Шпанија!!! Але Але!!

9. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ајде хејтери пљукајте го Роналдо :D

На Rozich и BoaVista им се допаѓа ова.
  10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Па тоа бе Роналдо :rock: Ете им покажа сега на сите што те хејтаа :P

Инаку натпреварот Германија - Данска го има на собраниски :)

На BoaVista и Pelikuna им се допаѓа ова.
  11. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Луѓе ај кажите на кратко кој даде голови во прво полувреме, не го гледав.
    Инаку ај овие холанѓаните да си одат веќе.

12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    У шок сум, Русија не иде даље |(
    Абре што малер ќе да бев на сите им искобив првенствово.
    Не зборам ништо за натреварите утре, болна тема ми е. Се надевам на две победи, и тоа јаки.
    Ама едно само гледам сега и се смеам.
    Ако биде Германија прва во Б група ќе игра со Грција.
    Е тој натревар сакам да го гледам ;)
    П.С Лебетка
    Ronaldo 28 и Van der Vaart 11

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Ван Дер Варт прв и после Роналдо.

Мора да се признае дека Португалија е многу посилна, и колку и да е кремче и позерче Роналдо, сепак е еден многу квалитетен играч кој знае како се игра и се даваат голови.
    Мислам дека Португалија ќе оди понатаму, повеќе сакам таа да продолжи отколку Данска.
    За Германија веќе се знае дека оди понатаму, ептен ми се антипатични :devil:

На Pelikuna, BlackSwan5, Rozich и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Maнекен манекен ама даде два гола,ги замолкна критичарите. :)

На BlackSwan5, BoaVista и Rozich им се допаѓа ова.
  15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Мене ми беше многу интересен бидејќи во второто полувреме си ја смени фризурата :lol:
    Инаку браво за него, ќе видиме како ќе биде натпреварот со Чешка, а се надевам дека Германија ќе ја исфрли Грција :devil: :devil:

Утре ќе бидат интересни натпреварите, ќе видиме дали Шпанија и Хрватска ќе изиграат мирољубиво или ќе одат на победа.
    А Италијаните се некако така се протнуваат на потежок начин низ натпреварувањата.
    Јас навивав за нив, ама сега примарни фаворити ми се Украинците, верувам во нив многу.

На Pelikuna и BoaVista им се допаѓа ова.
  16. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И што ли ќе кажат сега сите " експерти во фудбал " кој велеа дека Роналдо е тапа поради тоа што имаше еден лош ден? И квалитет на еден таков фудбалер не може да се оспорува поради само една лоша партија и еден промашен гол. Разбирам, на многу ви е антипатичен но дека е играчиште, во тоа нема сомнение.

Сосема заслужено Германија и Португалија во следната фаза. А Холандија ли беше таа што дојде за да стигне до финале и да победи? :^) Тие ли беа истите кои летаа во облаци само затоа што имаат ѕвезди во тимот? Епа, три порази и 0 бодови.

И да, можам да кажам дека за пола од стартовите кои ги направија некои фудбалери, да беше Пепе на нивното место одма ќе беше прогласен за животно и ретардиран.

Како и да е, браво за Роналдо :clap:.

На Annath, Pelikuna и BoaVista им се допаѓа ова.
  17. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Абе тие си викаја дека е тапа, ама прво нека го видат составот на репрезентацијата...
    одбрана =0 не нула јас би рекла -1 :D , колку и да е квалитетен еден играч покрај тапа репрезентација тој шо ќе прајт? сам ќе играт? :^) ...
    Не дека го правдам или пак го сакам многу Роналдо, да не ме сватите погрешно :D ама тоа е реалната ситуација... кога ние изигравме нерешено со Португалциве, а Холандија беа втори на светското требаше без проблем да ги победат, а не да изгубат и од нив од Германија па и од Данска.. господ знајт шо им се дешават нив... Искрено сакав Данска да одат понатака а не Португалија, дека ги сметаа за аутсајдери во групата а се покажаа дури во поубаво светло и од Холанѓаните...

Германија заслужено си отиде понатака, и мило ми е шо Подолски даде гол и покажа кој е , пошто некој феминки коментираа дека не бил за во прв состав :^) :lol:

Утре Шпанија, одиме на победа! :party: :l:

18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Баш повеќе сакав да пројде Холандија од Португалија, па појак состав имаат од Португалциве да не се лажеме. Не знам што им стана во второто полувреме, ама се изгубија скроз. :x не е фер... скапани Португалци (со исклучок на Нани), се надевам нема да догураат подалеку, па само тројца-четворица играат во тимон |( . Штета за Холандија, втора на светот е бе ееееј!
    Епа колку што беше фер што Грција пројде место Русија, толку е фер и што Португалија пројде место Холандија.
    Абе изглеа Роналдо се искачи дури на 100тата позиција на ЕП 2012 по двата гола :lol: конечно се појави, ми фалеше :wasntme:

19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Plavusa да го цитирам Роналдо од една изјава што ја изјави кон критичарите : Меси лани тој период испадна од Копа Америка и ништо не направи.
    Коментар за тоа или само за Роналдо да се зборело :^)
    Патетика само.

И да,срам за Холандија покрај ваков состав од Ван Перси до Снајдер и Робен.Да бидам искрена вистина е дека имаат слаба одбрана и не толку јаки играчи ама отпишувањето предвреме од групите си го направи своето.
    Португалија се покажа во добро светло вчера иако Холандија беше таа што поведе прва. :D

На BoaVista и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  20. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Ако некој требаше да испадне и да си оди дома,тоа беа Холанѓаните.
    Па изгубија во сите 3 натпревари,како незаслужено ? :^)
    Плус многу лоша игра,ептен ми се арогантни и себични овие Холанѓаниве.
    A и не е баш дека само Роналдо игра,Роналдо вчера беше вистински лидер :bow: но,предходниот меч од таа ,,скапана репрезентација,, дадоа 3 гола.
    И Плавушке,ептен си мила по другиве теми,биди и тука таква,сфаќам дека не го сакаш Роналдо,ама немораш цела репрезентација да ја викаш скапана.Ова ти го имам кажано и во темата ,,Фудбалски натпревари,, може не си видела,но те молам поправи се некако :)

На Pelikuna и BlackSwan5 им се допаѓа ова.