Со мерак гледав тиририри а сакавд а ја стаам 1-1&3+ ама си викам бегај овие Грчиштава гзлаци невидени се. Најјак гол ми беше на Кедира, не очекував од него вака да се покаже, јако ептен. Ројс е мен оф д меч. Чоеков треба да игра прва постава нема што, појак асистент амин, само другиве не го разбираа, а да му ги примеа убавите топки сега ќе беше 7/8 - 1. Уффф чао Атина, мејби сам адр тајм. Ангела Меркел, срцка како се радуваше, јухуууу! Deutschland uber alles!!! п.с. Цигани едни мрш бре таму, коа ја видов Гркинкана на едниот образ Грција на другиот Германија нацртала знамиња ми идеше да и рипнам да ја убијам, од една страна се жалат Меркел им е крива за кризата ѓубриња едни, од друга страна не можат, а да не се пикаат. Тие ќе се одмаздувал, е еве ви го на. Море да сум Меркел, остај ги кучињата да цркнат! Уфффф! На колена! Да се знае кој е газда уште еднаш им покажаа, дури и во спортот.
И сега повторно Португалија - Германија, не? Е сега е богами ред да проработи уште подобро машината called Кики, и нека ги напуни Германците. I'm gonna be the most happy girl. Не го гледав вчера мечот, ама се знаеше дека ќе примат минимум 3 гола, 4от е бонус, ме чуди што дале 2 гола јужниов сосед, али нејсе, како и да е, се враќаат дома у земљој где сви су задужени. Вечер Шпанија - Франција! Аааа не можам да дочекам Фуријата да почне да игра. Се надевам дека акциите ќе вродат со повеќе од 1 гол, и се надевам дека Франција ќе биде прегазена.
Каков гол, мислам на првиот на Германците . Страшен, од толкава далечина и право во мрежата . Ги згазија Грчиштата. А и колку народ усреќија, што добивки имаше вчера . Денот беше одличен за заработка, ако имаш да вложиш поголема сума на пари . Вечер играат две екипи кои сакам и двете да отпаднат . Франзузиве ги мразам, а фаворизаните Шпанци сакам конечно да си одат дома, ама ете сепак еден мора да победи . Во тој случај, подобро Шпанциве, помили ми се фудбалерите. Утре е денот, утре игра Италија . Победа се чека .
Португалија за жал во финале со Шпанија (ако победиме) Моите две омилени екипи,една против друга,мислам замислете Роналдо му дава гол на Икер ,смешно ми е
Зар некој сериозно помислил дека Германија нема да игра финале, па и нема да земе евентуално? Не ми се верува.
Чим едвај им бапнаа еден гол на Португалија, зашто пак сега во полуфинале да биде поинаков случајот, дури и обратна ситуација да биде? Не се семоќни, едвај во четврт финале влегоа.
^Ее ај да видиме, има шанси за такво нешто не викам не, ама... најминимални се според мене.И не е семоќни, ама најмоќни се на првенствово
Mхм, Португалија ќе игра против победникот од Шпанија-Франција а Германија ќе го дознае противникот утре помеѓу Италија-Англија... Според мое мислење во полуфинале ќе се сретнат: Португалија-Шпанија Германија-Италија *Болдираните ќе бидат победници во дуелите според мене, а секако би гледале едно прекрасно финале и секако Шпанија да си ја одбрани титулата европски првак , мислам шта се мора мора се !
^ Значи вкрстени ќе бидат дуелите? А не, Португалија - Германија, и победникот од Шпанија - Франција со победникот од Англија - Италија?
Mхм вкрстени ќе се, и јас си мислев Португалија-Германија ќе биде ама слушнав од после во отвореното студио на Мтв после фудбалот дека нема да е така... Мислам дека и вкрстени и да не беа така пак интересен и квалитетен фудбал ќе гледавме, и ќе гледаме секако
Да,така е погоре згрешив место полуфинале,сум пишала финале Играат Португалија со победникот од денес,а Германија со победникот од утре Инаку вечер Vamos Espana !! http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0
И јас едвај чекам, кутар Роналдо секаде се среќава против фудбалерите од Барса, и ќе биде интересно гледајќи го како пробува да му даде гол на Икер секако ако помине покрај Пике !
^Моментот кога ние каталонките ќе треба да го бодриме Икер со сите сили да не прими гол од Роналдо... или Нани... или уатевр. Глеате сеа Франција помине.
Искрено да ти кажам, има поединци од Реал кои стварно ги сакам и како фудбалери и како луѓе, тоа се Икер и Бензема, друго се ми е чкрт ! И зошто каталонките не би го бодреле Икер кога е стварно човек на место и прекрасен голман, и вери секси персон Шпанија мора да помине и ќе помине вечерва Плавушке, а другиве нека се молат за Франција
^Па јако да биде финалето, јест да може и монотоно е се истите земји доминираат, ама па со право доминираат во вистинската смисла на зборот. Во случај на такво финале, ќе морам да престанам со бодрењето на Шпанија и да си се вратам на моето... uber alles
Aма гледај ја приказната од другата страна, која од овие две репрезентации да победи во финале нема да ти е претерано криво за другата ! Иначе јас само за Шпанија и за никој друг! Германците имаат добар состав, и имам високо мислење за повеќето од нив, ама ми смета тоа што скоро 90% се странци ништо друго.
Не ја гледав вчера утакмицата и денес чекам реприза ама нема . Баш кога сакаш да гледаш нема Што да кажам, драго ми е што циганите примаа 4, требаше и повеќе ама ајде. Читам Кедира дал гол . Вечер сум за Шпанија, не ги можам французите . И мислам дека Шпанија ќе помине, само да гледаме атрактивен фудбал а на како со Хрватска . Некоја моја прогноза. По се изгледа Португалија ќе игра со Шпанија во полуфинале и мислам дека Португалија ќе отпадне. Нема сомнение дека играат ееептен добро ама реалноста е дека Роналдо не може сите утакмици да ги решава и мислам дека баш против Шпанија нема да се снајдат. Што се однесува до другото полуфинале мислам дека ќе биде помеѓу Германија (нели тоа веќе сигурно ) и Англија. Победник секако Германија, англичаните не ми се верува да стигнат до финале . Ќе има повторување на дуелите од светското чинам. Шпанија - Португалија и Англија - Германија, мислам дека победниците ќе бидат истите. Така да финале Шпанија и Германија според мене.