Европско првенство во Фудбал

Дискусија во 'Спорт' започната од Snow-Queen, 23 мај 2012.

?

Кој е вашиот фаворит на ЕП 2012?

Анкетата е затворена на 6 јули 2012.
  1. Шпанија

76 глас(а)
    40,0%
  2. Италија

46 глас(а)
    24,2%
  3. Португалија

12 глас(а)
    6,3%
  4. Германија

40 глас(а)
    21,1%
  5. Англија

11 глас(а)
    5,8%
  6. Франција

2 глас(а)
    1,1%
  7. Друго

3 глас(а)
    1,6%
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Со мерак гледав тиририри а сакавд а ја стаам 1-1&3+ ама си викам бегај овие Грчиштава гзлаци невидени се.

Најјак гол ми беше на Кедира, не очекував од него вака да се покаже, јако ептен.

Ројс е мен оф д меч. Чоеков треба да игра прва постава нема што, појак асистент амин, само другиве не го разбираа, а да му ги примеа убавите топки сега ќе беше 7/8 - 1.

Уффф чао Атина, мејби сам адр тајм.

Ангела Меркел, срцка како се радуваше, јухуууу!

Deutschland uber alles!!! :inlove:

п.с. Цигани едни мрш бре таму, коа ја видов Гркинкана на едниот образ Грција на другиот Германија нацртала знамиња ми идеше да и рипнам да ја убијам, од една страна се жалат Меркел им е крива за кризата ѓубриња едни, од друга страна не можат, а да не се пикаат. Тие ќе се одмаздувал, е еве ви го на. Море да сум Меркел, остај ги кучињата да цркнат! Уфффф! На колена! Да се знае кој е газда уште еднаш им покажаа, дури и во спортот. 8)

2. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    И сега повторно Португалија - Германија, не?
    Е сега е богами ред да проработи уште подобро машината called Кики, и нека ги напуни Германците. :D
    I'm gonna be the most happy girl. :D
    Не го гледав вчера мечот, ама се знаеше дека ќе примат минимум 3 гола, 4от е бонус, ме чуди што дале 2 гола јужниов сосед, али нејсе, како и да е, се враќаат дома у земљој где сви су задужени. :puke:

Вечер Шпанија - Франција! :party:
    Аааа не можам да дочекам Фуријата да почне да игра. :devil:
    Се надевам дека акциите ќе вродат со повеќе од 1 гол, и се надевам дека Франција ќе биде прегазена.

На Rozich и Pelikuna им се допаѓа ова.
  3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.119
    Допаѓања:
    257.757
    Каков гол, мислам на првиот на Германците :o .
    Страшен, од толкава далечина и право во мрежата :clap: . Ги згазија Грчиштата.
    А и колку народ усреќија, што добивки имаше вчера :wasntme: .
    Денот беше одличен за заработка, ако имаш да вложиш поголема сума на пари :) .
    Вечер играат две екипи кои сакам и двете да отпаднат ]:) .
    Франзузиве ги мразам, а фаворизаните Шпанци сакам конечно да си одат дома, ама ете сепак еден мора да победи :devil: .
    Во тој случај, подобро Шпанциве, помили ми се фудбалерите.
    Утре е денот, утре игра Италија ^_^ .
    Победа се чека :rock: .

4. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Португалија за жал во финале со Шпанија :( (ако победиме)
    Моите две омилени екипи,една против друга,мислам замислете Роналдо му дава гол на Икер :wasntme: ,смешно ми е :D

На Breezy и LilBaby им се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Зар некој сериозно помислил дека Германија нема да игра финале, па и нема да земе евентуално? :^) Не ми се верува.

6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Чим едвај им бапнаа еден гол на Португалија, зашто пак сега во полуфинале да биде поинаков случајот, дури и обратна ситуација да биде?
    Не се семоќни, едвај во четврт финале влегоа. ;)

7. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Ее ај да видиме, има шанси за такво нешто не викам не, ама... најминимални се според мене.И не е семоќни, ама најмоќни се на првенствово :rock:

8. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Mхм, Португалија ќе игра против победникот од Шпанија-Франција а Германија ќе го дознае противникот утре помеѓу Италија-Англија...

Според мое мислење во полуфинале ќе се сретнат:
    Португалија-Шпанија
    Германија-Италија

*Болдираните ќе бидат победници во дуелите според мене, а секако би гледале едно прекрасно финале и секако Шпанија да си ја одбрани титулата европски првак :P , мислам шта се мора мора се :D ! :party:

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Значи вкрстени ќе бидат дуелите?
    А не, Португалија - Германија, и победникот од Шпанија - Франција со победникот од Англија - Италија?

10. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Mхм вкрстени ќе се, и јас си мислев Португалија-Германија ќе биде ама слушнав од после во отвореното студио на Мтв после фудбалот дека нема да е така... Мислам дека и вкрстени и да не беа така пак интересен и квалитетен фудбал ќе гледавме, и ќе гледаме секако :)

На Rozich и LilBaby им се допаѓа ова.
  11. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Охохо како ќе ми биде мило кога Португалија ќе отпадне од Шпанија :rock: едвај чекам. 8)

На LilBaby и Marbella им се допаѓа ова.
  12. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Да,така е погоре згрешив место полуфинале,сум пишала финале :tmi:
    Играат Португалија со победникот од денес,а Германија со победникот од утре :)

Инаку вечер Vamos Espana !!

http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0

На LilBaby и Marbella им се допаѓа ова.
  13. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    И јас едвај чекам, кутар Роналдо секаде се среќава против фудбалерите од Барса, и ќе биде интересно гледајќи го како пробува да му даде гол на Икер :rofl: секако ако помине покрај Пике ;) :D !

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Моментот кога ние каталонките ќе треба да го бодриме Икер со сите сили да не прими гол од Роналдо... или Нани... или уатевр.

Глеате сеа Франција помине. :|

15. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Полека бе Шпанки! :D
    Поминете ја прво Франција :P

16. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Искрено да ти кажам, има поединци од Реал кои стварно ги сакам и како фудбалери и како луѓе, тоа се Икер и Бензема, друго се ми е чкрт :rofl: ! И зошто каталонките не би го бодреле Икер кога е стварно човек на место и прекрасен голман, и вери секси персон :lol: :$
    Шпанија мора да помине и ќе помине вечерва Плавушке, а другиве нека се молат за Франција :D

17. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Па јако да биде финалето, јест да може и монотоно е се истите земји доминираат, ама па со право доминираат во вистинската смисла на зборот. Во случај на такво финале, ќе морам да престанам со бодрењето на Шпанија и да си се вратам на моето... uber alles :lol:

На Marbella му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Aма гледај ја приказната од другата страна, која од овие две репрезентации да победи во финале нема да ти е претерано криво за другата :D !
    Иначе јас само за Шпанија :l: и за никој друг!
    Германците имаат добар состав, и имам високо мислење за повеќето од нив, ама ми смета тоа што скоро 90% се странци ништо друго.

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не ја гледав вчера утакмицата и денес чекам реприза ама нема :(. Баш кога сакаш да гледаш нема :D

Што да кажам, драго ми е што циганите примаа 4, требаше и повеќе ама ајде. Читам Кедира дал гол :clap:.

Вечер сум за Шпанија, не ги можам французите :devil:. И мислам дека Шпанија ќе помине, само да гледаме атрактивен фудбал а на како со Хрватска |(.

Некоја моја прогноза. По се изгледа Португалија ќе игра со Шпанија во полуфинале и мислам дека Португалија ќе отпадне. Нема сомнение дека играат ееептен добро ама :!: реалноста е дека Роналдо не може сите утакмици да ги решава и мислам дека баш против Шпанија нема да се снајдат. Што се однесува до другото полуфинале мислам дека ќе биде помеѓу Германија (нели тоа веќе сигурно :D ) и Англија. Победник секако Германија, англичаните не ми се верува да стигнат до финале :^). Ќе има повторување на дуелите од светското чинам. Шпанија - Португалија и Англија - Германија, мислам дека победниците ќе бидат истите.

Така да финале Шпанија и Германија според мене.

20. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^Кедира пишав ама ќе речам пак најубав гол бре даде, вауууу 8)

На BlackSwan5 и Marbella им се допаѓа ова.