Ќе го даваат за сат и пол , и преска во 11 го даваа го гледав! 17:35 Европско првенство 2012 Натпревар - (р) А голот на Кедира не беше гол, беше голчиште и пол!
^ Штом е од Реал, се знае веќе. Само играчишта играт кај нас. Моментот кога каталонците се надеваат на Касиљас . Ако, драго ми е што го цените а и треба. Знам дека длабоко во себе посакувате да имате таков капитен и голман ама нема . Вечерва не очекува мега натпревар, Шпанија и Франција ќе се соочат во четвртфиналниот натпревар во рамките на ЕП во Полска и Украина. Во тој контекст, голманот на шпанската фудбалска репрезентација, Икер Касиљас, истакна дека Шпанија има подобар напад од французите. ,, Бензема и Рибери се одлични фудбалери, но нашиот напад е подобар од францускиот. Натпреварот ќе биде тежок, бидејќи Франција има одличен тренер. Најголемото разочарување во мојата кариера е токму елиминацијата од Франција во четвртфиналето на ЕП одиграно во 2000 година. Во тоа време, тие беа светски шампиони. Сега сме ние... ‘‘ – порача Касиљас. Абе има подобар напад ама не секогаш го користи. Се надевам дека вечер нема да пробуват да влезат сосе топка во гол. И дај овој Иниеста нека на шутира веќе. Како да го гаѓа голманот во раце Едит: Мислам дека прочитав некаде дека Рибери имал несреќа и затоа бил таков во фацата. Инаку, и мене не ми е баш симпатичен играч (ова не поради физичкиот изглед туку онака ми е одвратен ) и антипатичен.
Рибери може да иде на карта страв со таа негова фаца, па да исплаши све живо и диво во одбраната, нали полесно до гол да стигне. За што зборувам, слики во спојлер, има децУ ќе се исплашат. А ова е Рибери во елемент: Јаооооо, одбраната на Шпанија нек се пази. Има нешто погадно од Руни и Кириленко.
онака не ми бил страшен, ама сега кога го видов на сликата во налет кај шо е страшно! Офф топик ама човеков сам незнае колку пари има, можел да се оперира за лузната да ја намали ако ништо друго, и забите да си ги направи, значи многу ми се одвратни луѓе што незнаат да се средат едноставно...
Дечки Германија нема да е шамион, Плавуша навива за нив . Ни Шпанија . Плавушке те молам немој утре да навиваш за Италија, немој и ако продолжат .
ЧАБИ АЛОНСО! That's the man! Абре Мадридско дете кога ќе те израдува, нема подобро нешто! П.С: Абе во ова Доњецк секоја утакмица врне у пм.
О боже,о боже.. Чаби прекрасен гол Vаmos vamooosssssssss Espania! (Лил,нема да е лошо сега и некој каталонец да ја затресе мрежата,мхм.. )
Абе нека ги напунат Французиве, ќе им опростам све на Чави и Иниеста, само нека дадат гол. Ја би Торес во 2ро полувреме да им даде гол.
Касиљас е цариште. Видовте што се одбрани. Абе, најдобар е. Голот на Алонсо беше феноменален. Јас сакам едно голче да даде Бензема, играчиште невидено. И на крај Торес или Фабрегас да даде уште еден и може да заврше утакмицата.
Супер прво полувреме, интересно беше, јас сум презадоволна, како што кажав очекувам едно голчиште од Фабрегас , а Касиљас е цар ! Spain rules
Касиљас е ѕвер човек,нема што Омилен ми е од цела репрезентација И сега во второ нека даваат и Каталонци голови и кои сакаат,битно да победиме Инаку до сега,Шпанија убедливо подобра,што ми се свиѓа. Е,мислам дека и Торес треба да се приклучи да даде по некое голче
Муабетов е дека Плавуша за кого и да навива, тие губат, а јас сакам Италија да победи, па затоа ја замолив да не навива за нив. Нека е за Англија утре .