1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Европско првенство во Фудбал

Дискусија во 'Спорт' започната од Snow-Queen, 23 мај 2012.

?

Кој е вашиот фаворит на ЕП 2012?

Анкетата е затворена на 6 јули 2012.
  1. Шпанија

76 глас(а)
    40,0%
  2. Италија

46 глас(а)
    24,2%
  3. Португалија

12 глас(а)
    6,3%
  4. Германија

40 глас(а)
    21,1%
  5. Англија

11 глас(а)
    5,8%
  6. Франција

2 глас(а)
    1,1%
  7. Друго

3 глас(а)
    1,6%
  1. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    И јас сакам да испаднат Англичаните, најгрд фудбал играат од сите репрезентации на Европсково.

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Имаат среќа Шпанциве, повеќе него што покажаа некоја фаноменална игра, мое мислење.
    И Франција не е тоа што беше, Швеѓаните на леб ги намачкаа па и сега Шпанциве.
    И Шпанциве според мене имаат лесно полуфинале, многу полесно него да играа со Германците.
    Ма да не се знае кај Португалците можат да изненадат, па подобро, искрено го отупеа со Шпанија.
    До пред некоја година сите за Италија или Англија навива, нормално додека беа на врвот а сега никој не е за нив, незнаеле да играаат |(
    Јас утре ќе си гледам не така со лезет,реков дека не сакам ич меч Италија-Англија ама баш тоа што не сакаш ќе биде. Јас не ги потценувам ни едниве ни другиве, навивам за Италија до крај, па биде што биде.
    Шансите се 50-50 според мене.

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Кај Шпанците не гледам лоша игра или среќа,туку тактика.
    Со Хрватска им одговараше и 0-0,па им беше сеедно дали ќе дадат или не,голот им дојде како бонус.
    Исто и денес,дадоа еден гол и после гледаа да се одбранат,второто исто им дојде како бонус.
    А и не гледам каква е таа среќа,кога имаа целосна контрола над топката цел натпревар...

На LilBaby, Marbella, Plavusa.17 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Секој си има право на свое мислење, без разлика колку и да не се согласуваат другите со него.
    Посед на топка со не толку конкретни шанси. И среќа во однос на полесни противници-Франција им се падна, која не е воопшто во форма и следна им е Португалија која е полесен залак него Германија.
    Јас па сум асполутно против тоа дека подобро Германија или Шпанија да освојат него накој аутсајдер.
    Како дедо ми сум сталана, ама јас следна утамица наивам за Португалија дека сите ја сметаат за послаба или аутсајдет. Ако се фаворити со ваква млитава и досадна игра, уште сега го отпишувам европскиов фудбал. А кој усвтари спаѓаат во аутсјдерите, сите освен Шпанија и Германија?

На JuLleE и BoaVista им се допаѓа ова.
  5. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Па така му доаѓа. И реално ако гледаме едино тие две земји заслужуваат финале, другите не ми се некој си ептен јаки репрезентации.

Утре очекувам дека ќе тепаат Италјаните, ама сигурна сум дека ќе се играат продолженија, ако не и до пенали шо знам нешо во мене ми вели дека ќе е така, баш да видиме :geek: :wasntme: !

6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе вака сега. На оние што навиваат за Барселона многу јасно дека ќе им се допаѓа таа игра на Шпанија. Според мене е малку досаден фудбал, сум кажала милион пати. Добро додуша вечерва беа дека дека подобри. Ама сепак прицнипот е секогаш тој, да се држи посед на топка и да се игра на мал простор.

Туку се треба играчи на Реал да ве спасуваат а? :lol: Па најдраго ми е за головите на Алонсо, првиот одличен а другиот од пенал. Мене ми е он еден од најомилените играчи, тоа веќе знаете. А и мило ми е вака кога играчите на Реал се истакнуваат најмногу во репрезентацијата а од Барса као демек повеќе има :wasntme: ама како да ги нема баш :?: .

Браво за Чаби :clap: :l:

Сега, иако не ми се баш допаѓа таа тактика на Шпанија, факт е дека е една од појаките репрезентации т.е. Германија и Шпанија со право се некои фаворити. Затоа што ако гледаме реално ниедна од другите репрезентации не покажа ништо повеќе. Не е точно дека се БАШ аутсајдери, секој може да изненади ама
    зборот ми е дека не покажаа нешто атрактивно ни тие. Еве Франција како без душа да играе, Италија според мене е ништо посебно, Португалија го има само Роналдо ама не може секојпат Роналдо да ги спасува. Така да ако земам во предвид цела репрезентација не играат лошо ама според мене нма да имат шанси против Шпанија.

А мене најмалку ме занима кои се фаворити. Дури и ме неривра кога некои ја дрват со Шпанија а уствари не ни гледат утакмици туку ете чуле некаде дека Шпанија се многу јаки. Ама вака објективно гледано Германија и Шпанија до некаде си ги заслужуваат улогите на фаворити.

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Се консултираат за фризурите, не викам не. :lol:

Прикачени фајлови:

На Rozich, sadangel и starbucks им се допаѓа ова.
  8. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Ии вечерва конечно... Англијааа !!! Одиме во полуфинале... Напред момци,можете

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Германците се моите фаворити на првенството, според мене дефинитивно најатрактивен и најефикасен фудбал играат. Да ти е мерак да ги гледаш, им се восхитувам на дисциплината и трпеливоста. Без многу маки си се пласираа во полуфинале, сосема очекувано, а мислам дека се и очекувани финалисти, заедно со Шпанија. И секако, оваа година титула, нека им покажат на сите кој е кој! Вечер ќе си го дознаат противникот во полуфиналето, кој и да е, дали Англија или Италија не е за потценување, но сепак...
    Deutschland uber alles! :muscle:

На Plavusa.17 и Anabelle им се допаѓа ова.
  10. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Германија :inlove: Не се ни сомневав дека ќе победат и дека ќе дадат повеќе од 2 гола, ма да не избрзуваа толку овие младите Шурле кој беа не знам, и повеќе можеби ќе имаше.
    За Гејлада што да кажам, настрана тоа што ги мразам политички, многу курвинска игра ама со јаки екипи не им успева тоа, нека си ја чуваат за послабите :lol:
    Шпанија-Франција- претпоставував.
    Е сега за вечерва мислам дека Италија се подобри но јас сакам да победат Англија, полесен противник ќе бидат, макар што како и да е не се сомневам во Германија :inlove:
    И за крај сакам да искоментирам нешто што го сретнав во еден пост, незнам точно кој, спомнато беше дека многу не ни пратат фудбал само слушнале кој е шампион па ајде сите за него, или секое првенство го менуваат тимот за кој навиваат зависно од тоа кој е победник :D Се сеогласувам дека постојат многу такви :lol:
    Едит: Да се најде кртот ако постои и да се истера од репрезентација.
    http://kajgana.com/lev-go-bara-krtot-vo ... entacijata

11. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Ajде сеа ќе навиваме, уаа Англија :D !
    иначе прочитав една вест за Роналдо, браво за него :)
    http://kajgana.com/kristijano-ronaldo-se-vkluchi-vo-borbata-za-eden-detski-zhivot

12. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Се расипа програмата од грмење даде некој гол од Англија и Италија ?

13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Да му се позлати раката на Буфон :wasntme:

На Annath, Sparks, Neytiri и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Najinteresnata utakmica dosea na prvenstvovo, bravo za dvete ekipi! Za Italija sum vecerva i iako za nijansa, ama pojaki se! Uff epten e neizvesno, uste me boli srce za dvete sansi na de Rossi, osobeno prvata od dalecina, isto i Baloteli e odlicen mora da dae gol. Za Buffon samo pofalbi, so srce brani covekov ne ni ocekuvam pomalce od golman kako nego. Ma site se super, akcii eden kup, samo steta bez realizacija, kje bide i toa.

Anglicanive samo gi forsiraat ne se za polufinale, pa kakvi ekipi i igraci ne vlegoa, tie da vlezat?! Ne! Samo Rooney im vredi za mene ne deka e od United, tuku sam napred go dzveknale losa formacija igraat koa vidov se zaprepastiv.

Ajde Italija, bidete dostojni za Germancite, da vredi polufinaleto. Anglicanive bi gi mackale na leb ;)

Se izvinuvam za latinicava, ama ne se snaogjam na laptopcevo kaj so nema kirilica.

15. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Ќе се самоцитирам:

Пола од кажаново го погодив, па да видиме колку сум точна во проценкиве :wasntme: ^_^

До Плавушка:
    Види горе кај шо пишит форум под него имаш за да мениш јазик, функционираше кај мене така некое време додека си го инсталирав мк,поддршка.. некои букви ќе ги немаш како „ч,ќ,ш,ѓ,ж,њ,љ“ ама бар ќе пишуваш печатно!

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    Andiamo Italia :party: :party: :party:

немам ништо против англија, баш ми е жал што одамна не им оди ама јас по традиција сум секогаш за италија :)
    а и италија се покажа повеќе на овој натпревар :!:

17. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Ќе губат од Џерманците секако :D
    Инаку честитки до сите што навиваат за Италија ;)

На Marbella и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Знаев, знаев.
    И јас мислам дека ќе губат од швабите. Типувам на финале Германија-Шпанија, :?: или Португалија, хмм ај Шпанија.

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.336
    Допаѓања:
    249.356
    Сосема заслужено, Италија во полуфинале.
    Буфон царе, секоја чест :bow: .
    Вечерва беа подобри, не ќе беш фер ако изгубеа.
    Подобро играа и доминираа за време на целиот натпревар.
    А овој натпревар беше од најдобрите и најнеизвесните до сега што се одиграни на првенството.
    Во полуфинале се пласираа одлични репрезенатции, фаворити, изненадување и нема баш.
    Германија е тежок противник, но не и непобедлив.
    Буфон може и против нив. Аѕурите можат во финале!

На Annath, Sparks и Hipster им се допаѓа ова.
  20. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Ја би рекла Германија- Шпанија финале, за да им вратат Германците за тоа што изгубија на светското од нив, пошо нели играа за 3то. Е годинава има да се први! Germanyyyyy :)

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.