Ееејј ги скинааа Грциве со цвениот картон Иако ми е мило од една страна, ама пак од друга не беше фер, она не беше ни за жолт а камо ли за црвен
Абе нема сега јас подржувам Шпанија , Италија , Германија и Холандија ...еден од нив ќе освои ..... Само еден и толку нема повеќе тоа е правилото ДЕНЕС ГЕРМАНИЈА Време е Португалија заедно со Роналдо да паднат
Многу ми е криво што ке ги пропуштам натпреварите денес, поготово зашто игра Германија Сигурна сум дека ке победат, Deutschland uber alles!! Видете како се навива за Германија од срце http://kurir.mk/sport/euro2012/73756-Po ... -Germanija
Добро сеа не ми е ова Реал да се толку притресувам . Ама во секој случај сакам Германија да освои. Шпанија освои и минато ЕП и светско а со играта на светското воопшто не импресионираше. Германија ги подржувам најмногу оти одлично играат како тим, си имаат препознатлива игра. Додека од другите репрезентации имаат јаки поединци а заедно не можат да се усогласат. Така да вечер очекувам победа против Португалија (ќе ми прости Роналдо ). Ама не ја сакам Потугалија како репрезентација без разлика што мојот омилен фудбалер игра таму.
DEUTSCHLAND Инаку што се однесува до вчерашните натпревари Русија беа огон, втора омилена екипа ќе ми бидат одсега, онаква игра сакам
Јас па искрено не знам што толку ја издигнаа Русија. Океј, и според мене многу добро играше вчера, ма одлично. Ама сепак Чешка и не е некоја јака репрезентација па да е тоа некое мерило. Ќе видеме натаму како ќе се покаже Русија. Инаку Чешка одбрана - НИКАКВА. Џабе што е Чех на голот, не може човекот сам кога во одбрана играат толку слабо.
Ќе видиме како ќе се покажат во следната фаза, со појаки репрезентации Ама ја колку што се сеќавам на минатото европско беа исто многу јаки, мислам дека до полуфинале стигнаа
Температура ќе ми фати билдеров мој од гледање, инаку и јас си гледам не сум некој фанатик да се правам вистински фудбало ман ама бре си сакам мераклиски да си седнам и да си погледаме заедно . ....како и години наназад јас си сум за ITALIA бе разлика дали имаат шанси или не што се тиче до нив јас сум баш фан ...ги бива не ги бива не отстапувам ....па ќе видиме .
Конечно да изглеам една утакмица раат по долго време тоа беше Холандија и многу интересна утакмица, јас не ги сакам ама заслужуваа барем нерешено. Ајде сеа Доичланд убер алес!
Абе јас си мислев тешко на Данците, а тие победија ... жал ми е за Холандија и за Арфелај прва утакмица=пораз Пред полувреме а Гер.-Пор. уште нема голови... Се чека утре Шпанија