Мора малце да се пецка Фабрегас , сега мора играч на Барса да ги спасува шпанците Спојлер ПЕЦ ПЕЦ ПЕЦ ПЕЦ ПЕЦ КАКО МЕДУЗА
Бре, бре, играч на Барса. Па, што и така 70% играт во барса. edit Блек ма, немој така. Кажи да победат, за ат‘р на Касиљас. Еве ти влезе и Торес.
Ма ајде бре цела утакмица не го укарува Торес, ова само каталонци играат во репрезентацијата. Сакам да изгуби Шпанија. Ако не влезе Торес нека изгубе. И да, само браво за Касиљас .
Јас па го сфатив тоа како пак да се провлекува ривалството и споредбата меѓу Реал и Барса и пак уште една тема за рчкање. Мене само не ми е јасно што прави Дел Боске, зошто го извади Силва и зошто Љоренте не игра?
Јас навивав за Шпанците но што е тоа е. Некако воопшто не ми се допагаат Италијанците бидејки секогаш со плачење победувале.
Старбакс Абе Касиљас среќен ќе си биде кога со Реал ќе освои ЛШ наредната година, не мора со Шпанија . Туку Торес добри шанси имаше, ќе беше убаво да ги реализираше. Исто и на Алонсо оваа на крајот. Се на се неутрална бев на овој натпревар ама немаше да биде лошо Торес да изненадеше со гол. А грешка му е ептен на Дел Боске што не го повика Солдадо наместо Љоренте и останата компанија. И пак ќе речам премногу каталонци во тимот, чинам Барселона игра. Па и ја наметнуваат таа глупава пас игра, ете од таа причина не навивам за Шпанија. И баш ме занима оние каталонци кои ја исвиркуваа химната на Шпанија во финалето на купот сега сигурно се ептен "страствени навивачи". Абе што да ти расправам, контрадикторни се сами на себе.
И мене ми е криво, тапа ден а баш мислев дека ќе има возбудувања. Џокович-Надал го откажаа и тоа баш кога ми тргна да се радувам, ова 1-1, без некоја игра искрено. Група Ц мислам дека е јасно дека ќе идат понатака Италија и Шпанија. Хрватска-Ирска мислам дека е сигурна Хрватска, ама јас така и за Холандија мислев, веќе ништо не прогнозирам
Прв пат да ме заинтересира некоја утакмица и да ја изгледам од почеток до крај. Прекрасна игра Шпанија-Италија. Немам веќе концентрација за Ирска- Хрватска. Доста ми е за денес
А чекај Меси играеше кога Аргентина загуби 4-0 од Германија ? Абе јас знам што е работа, Меси за пријателски се чува. Првенствата не му одат баш од рака.
Денес Франција-Англија чиста двојка. Сакав да уплатам денес да ја пишам и оваа ама многу ќе се нервирам,утре уште рано наутро пишувам, вчера си уплатив и тоа не едно туку две,и што се случи? Уште на старт Шпанците ги пцуев пуу-бее! Ќе фатам неделава сто посто Напред Англија ! реадактирав да за ве прашам,да го уплатам ли вака Атина-Чешка 2 Полска-Русија 2 Италија-Хрватска 1 Шпанија-Ирска 1 Украина-Франција 2 Данска-Португалија 2
Хахах, луда, ме замисли на момент жими се Јас последната незнам дали би ја играла 2ка. Тие Данска или се повампирија, или па Холаднија не ми беше тоа што е. Другото и јас така би играла Со среќа И незнам зашто воопшто некој ја потценувал Италија и го изнаенадила, што да не очекувавте Шпанија да тепа 3-0