Исто и јас. Кога видов вчера како Франција изгуби од Норвешка, а претходно од Португалија, си помислив замисли како му е на Дидие Динарт, па ние ќе си ги хејтаме нашите. Вчера Абало имаше таков промашај, што на Пешевски и Кузмановски се му е опростено. Инаку јас типувам на тоа дека Чешка ќе ја победи Украина, а ние Австрија. Само во случајов ќе треба ние да победиме со повеќе голови разлика. Не знам колку ќе биде тоа возможно, со оглед на тоа што Украина веќе испадна, а ние ќе играме со Австријците на нивен терен. Оставајќи ги настрана поените. Има ли некоја информација со кои репрезентација би се играло евентуално во наредниот круг? Може па повеќе би му одговарало на Австријците да изгубат? Надежта последна умира...
Франција испаднала??? Оу мај гад. Не ми се верува за нив. Ако ја победиме Австрија ќе одиме понатаму? А Филип Лазаров не е во репрезентација?
Имаме таленти, само ко без му*а да се. Се плашат да превземат одговорност а еден Хансен или Сагосен на 20 години беа клучни играчи у своите репрезентации
Почнав Србија-Хрватска да ја гледам и ништо интересно не се дешава. Шпанија-Холандија е добра за следење затоа што си се утешив со играва на Холанѓаниве дека ние не сме и толку лоши. Колку топки им украдоа Шпанците, колку разлика им направија (5 уште при почетокот) и еве ги уште не се вратија назад од таа разлика. Па кога ќе размислам вака, ние и не сме толку лоши. Унгарија-Данска ме изненадува играта на Унгарциве. Се' на се' многу неочекувани резултати на ова првенство. Интересно.
Има ама џабе, ни продаваат фори како се они либерални а истото им се дешава и на нив. @Purplelilac Јако ќе биде и Данска ако изгуби сеа ќе пакуваат куферите
Ова првенство ќе биде со најмногу изненадување.Јаки екипи за кои никој не претпоставуваше дека ќе испаднат,испаднаа уште прва фаза.Франција испаѓа,Полска за кои ги сметав за едни од најдобрите,Данска исто така,Русија испаѓа...Хрватска едвај ги победија србите...Се надевам нема и ние да испаднеме...