Кога почнуваат јако, на крај се како укочени. Да се надеваме дека сега ќе биде обратно. Друго не знам што да кажам, освен дека е невозможно да не се нервираш додека ги гледаш натпревариве. Дури и антиспортист како мене ќе изгрицка нокти до живец...
Јас не можам да гледам веќе, вие како сакате! Милион грешки, и тие австријците прават грешки, ама ние не знаеме тоа да го искористиме. А, тоа морковчето ми се иде да го изрендам!
Кузмановски и Ѓоргиевски никогаш повеќе у репрезентација!!! Овој па Танковски само што го пуштија и одма две грешки.Шо го пушта Пешевски да игра бе... ццц Само нашиве можат до толку да им падне концентрација,играт како изгубени
Сега у соблекувалната покољ, и уште поголем дебакл у второ полувреме ќе бидеме. Австријци брзи, остри, високи, прецизни, за секунда поставена одбрана, по примен гол не сме се ни израдувале, веднаш повратен гол. Хорор за нас
Јас не знам зошто уопште се нервирам вака. Надежно дека ќе ни тргне на почетокот од второ полувреме па ќе се опуштат, па ќе тргнат веќе еднаш. Психата игра голема улога. Ама со ваков селектор, што само посматра натпревар од први ред, без да превземе никаков чекор, ништо не правиме. Не ми се верува дека човекот уште игра со Кузмановски. ПОСТОИ И ГОРАН КРСТЕВСКИ ГОСПОДИНЕ СЕЛЕКТОРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! И ВЕЌЕ НЕ ПУЦАЈТЕ ВО ГОЛМАНОТ ТУКУ ВО АГОЛОТ, ПО ЗЕМЈАТА, ТАКА СЕ КЛАВАТ ГОЛОВИ!!!!! Шундо врати се, се ти е опростено.
Најдобро да си ги спакуваат торбите доста беше, доволно е. Несакам да помислам што би правеле против Шпанија, Германија, Хрватска, па и Белорусија.
Брестовац-Рестовац (си се одмара човекот) Нека не почекаат Србите на аеродромот, за на еден трошок да се вратиме
Овој ракомет што го играме е едно 20 години назад од модерниот ракомет што сите го играат. Кога една Австрија со некој си словенски чобан ти одржува лекција по модерен ракомет све е кажано. Ама тоа е нашата реалност, ќе треба да се навикнеме на вакви резултати во иднина.
Абе Георгиевски и не е толку лош денес, ама другиве денес се дрва. Ко ќе видиш никако комплетно да заличиме на нешто.